• El candidat de Ciutadans al Congrés, Héctor Amelló, demana concentrar el vot constitucionalista perquè “la dispersió només beneficiaria el separatisme”

Girona, 31 d’octubre de 2017.- El candidat de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, ha obert la campanya electoral reivindicant el vot al partit liberal perquè “el 10N hem de sortir del bloqueig, hem de posar Espanya en marxa i començar les reformes que necessita aquest país”. Per això també ha apel·lat a la necessitat de concentrar el vot constitucionalista de la província en el partit taronja “perquè som qui més a prop ens vam quedar d’obtenir diputat i la dispersió del vot només beneficiaria el separatisme” i  ha assegurat que un govern constitucionalista liderat per Ciutadans permetria enfrontar els tres grans reptes de la política nacional: “frenar l’independentisme, articular una alternativa i reformar Espanya”.

El candidat liberal també ha subratllat que Ciutadans “és l’única garantia” que aquest país no quedi en mans de nacionalistes ni populistes. “Que ho escolti el senyor Sánchez i el senyor Casado, la llibertat, la igualtat, la unió de tots els espanyols, el nostre futur comú no pot estar en mans d’aquells que volen liquidar la democràcia”, ha remarcat.

Amelló també ha carregat contra el bipartidisme per haver estat els darrers 30 anys “pactant amb el separatisme, repartint-se cadires i càrrecs, governant ajuntaments, consells comarcals, diputacions, autonomies i fent-los socis preferents del govern d’Espanya”. Al respecte, ha volgut recordar que els partits separatistes “van permetre a Sánchez arribar a la Moncloa per la porta del darrera” i per aquest motiu ha afirmat que “només que sumem un escó més que Sánchez formarem un govern reformista” perquè el 10 N va de decidir entre “el bloqueig de Sánchez i els nacionalistes o posar Espanya en marxa”.

L’acte també ha comptat amb la presència de la cap de llista de Ciutadans al Senat per Girona, Míriam Pujola, qui ha reivindicat el partit liberal com “el gran actiu per fer tornar al seny i la normalitat a la política nacional”, per aquesta raó també ha volgut agrair a tota la militància la seva “valentia per haver donat un pas endavant i involucrar-se en la defensa dels ideals del partit liberal en cada racó d’aquesta província”.

Pujola no ha volgut passar per alt la situació que s’ha viscut les darreres setmanes i ha recordat els episodis de violència a Girona, “on hem vist cremar contenidors, cremar carrers i una alcaldessa que va mantenir silenci durant 20 hores i quan el va trencar va ser per carregar contra la Policia Nacional”. Per això, també ha indicat que un govern de Ciutadans permetria acabar amb aquesta situació i posar al centre del debat les qüestions importants que estan pendents de resoldre “com les infraestructures, el pacte nacional per l’educació i les millores en sanitat”.

Amelló (Cs): “El 10N tenemos que salir del bloqueo, tenemos que poner España en marcha y empezar las reformas”

  • El candidato de Ciudadanos al Congreso, Héctor Amelló, pide concentrar el voto constitucionalista porque “la dispersión solo beneficiaría al separatismo”

Girona, 31 de octubre de 2017.- El candidato de Ciudadanos (Cs) al Congreso de los Diputados por Girona, Héctor Amelló, ha abierto la campaña electoral reivindicando el voto al partido liberal porque “el 10N tenemos que salir del bloqueo, tenemos que poner España en marcha y empezar las reformas que necesita este país”. Por eso también ha apelado a la necesidad de concentrar el voto constitucionalista de la provincia en el partido naranja “porque somos quienes más cerca nos quedamos de obtener diputado y la dispersión del voto solo beneficiaría al separatismo” y ha  asegurado que un gobierno constitucionalista liderado por Ciudadanos permitiría enfrentar los tres grandes retos de la política nacional: “frenar al independentismo, articular una alternativa y reformar España”.

El candidato liberal también ha subrayado que Ciudadanos “es la única garantía” que este país no quede en manos de nacionalistas ni populistas. “Que lo escuche el señor Sánchez y el señor Casado, la libertad, la igualdad, la unión de todos los españoles, nuestro futuro común no puede estar en manos de aquellos que quieren liquidar la democracia”, ha remarcado.

Amelló también ha cargado contra el bipartidismo por haber estado los últimos 30 años “pactando con el separatismo, repartiéndose sillas y cargos, gobernando ayuntamientos, consejos comarcales, diputaciones, autonomías y convirtiéndoles en socios preferentes del gobierno de España”. Al respecto, ha querido recordar que los partidos separatistas “permitieron a Sánchez llegar a la Moncloa por la puerta de atrás” y por este motivo ha afirmado que “solo que sumemos un escaño más que Sánchez formaremos un gobierno reformista” porque el 10 N va de decidir entre “el bloqueo de Sánchez y los nacionalistas o poner España en marcha”.

El acto también ha contado con la presencia de la cabeza de lista de Ciudadanos en el Senado por Girona, Míriam Pujola, quien ha reivindicado el partido liberal como “el gran activo para retornar a la cordura y la normalidad a la política nacional”, por esta razón también ha querido agradecer a toda la militancia su “valentía por haber dado un paso adelante e involucrarse en la defensa de los ideales del partido liberal en cada rincón de esta provincia”.

Pujola no ha querido pasar por alto la situación que se ha vivido las últimas semanas y ha recordado los episodios de violencia en Girona, “donde hemos visto quemar contenedores, quemar calles y una alcaldesa que mantuvo silencio durante 20 horas y cuando lo rompió fue para cargar contra la Policía Nacional”. Por eso, también ha indicado que un gobierno de Ciudadanos permitiría acabar con esta situación y poner en el centro del debate las cuestiones importantes que están pendientes de resolver “como las infraestructuras, el pacto nacional por la educación y las mejoras en sanidad”.