• El candidat de Ciutadans al Congrés per Girona, Héctor Amelló, anima els estudiants a “resistir la barbàrie dels radicals separatistes”

Divendres, 1 de novembre de 2019.- El candidat de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, ha assegurat que “prendrem mesures per evitar el bullying ideològic a la universitat”. Ho ha dit aquest matí després d’una visita a la ciutat de Girona en la qual ha aprofitat per a reunir-se amb la militància a la carpa informativa que el partit ha organitzat al centre de la ciutat. Amelló ha criticat la postura mantinguda per diversos rectors, “entre ells el de la Universitat de Girona per vulnerar la neutralitat política i ideològica dels òrgans universitaris”. “És indefensable que el rector digui que no té eines per a garantir el lliure i impertorbable exercici del dret fonamental a l’educació”, ha indicat.

El candidat liberal ha manifestat que “si la universitat és el temple del coneixement no pot tolerar-se que els bàrbars s’ensenyoreixin d’ella” i per aquesta raó ha indicat que els rectors han d’assegurar que tots els alumnes que volen assistir a classe ho facin “amb normalitat i sense coaccions”. “Els rectors no poden permetre que les universitats siguin preses per la força pels radicals”, ha remarcat.

Finalment, Amelló ha animat als estudiants “a resistir la barbàrie dels radicals separatistes” perquè la universitat és lloc de recerca, formació de talent i transmissió de coneixement rigorós. “És obvi que el rector ha de posicionar-se a favor del dret a la formació sempre, perquè ara els campus catalans són un àmbit al marge de la llei on regeix la llei del més fort”, ha afegit.

 

 

Amelló (Cs): “Tomaremos medidas para evitar el bullying ideológico en la universidad”

  • El candidato de Ciudadanos al Congreso por Girona, Héctor Amelló, anima a los estudiantes a “resistir a la barbarie de los radicales separatistas”

Viernes, 1 de noviembre de 2019.- El candidato de Ciudadanos (Cs) al Congreso de los Diputados por Girona, Héctor Amelló, ha asegurado que “tomaremos medidas para evitar el bullying ideológico en la universidad”. Lo ha dicho esta mañana tras una visita a la ciudad de Girona en la que ha aprovechado para reunirse con la militancia en la carpa informativa que el partido ha organizado en el centro de la ciudad. Amelló ha criticado la postura mantenida por diversos rectores, “entre ellos el de la Universitat de Girona por vulnerar la neutralidad política e ideológica de los órganos universitarios”. “Es indefendible que el rector diga que no tiene herramientas para garantizar el libre e imperturbado ejercicio del derecho fundamental a la educación”, ha indicado.

El candidato liberal ha manifestado que “si la universidad es el templo del conocimiento no puede tolerarse que los bárbaros se adueñen de ella” y por esa razón ha indicado que los rectores deben asegurar que todos los alumnos que quieren asistir a clase lo hagan “con normalidad y sin coacciones”. “Los rectores no pueden permitir que las universidades sean tomadas por la fuerza por los radicales”, ha remarcado.

Finalmente, Amelló ha animado a los estudiantes “a resistir a la barbarie de los radicales separatistas” porqué la universidad es lugar de investigación, formación de talento y transmisión del conocimiento riguroso. “Es obvio que el rector debe posicionarse a favor del derecho a formación siempre, porque ahora los campus catalanes son un ámbito al margen de la ley dónde rige la ley del más fuerte”, ha añadido.