Els candidats Héctor Amelló i Bernat Doria

  • El candidat al Congrés per Girona ha anunciat mesures concretes per a combatre les màfies de l’ocupació il·legal que operen a Roses, Salt, Figueres o qualsevol lloc d’España

Roses, diumenge 14 d’abril de 2019.- El cap de llista de Ciutadans al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, ha anunciat que Ciutadans aprovarà “una llei contra l’ocupació il·legal que permeti la recuperació immediata dels habitatges i uns judicis ràpids contra els qui ocupen”. Ho ha assegurat després d’una visita a Roses, un municipi que “pateix aquest greu problema que també es dóna a Figueres i a Salt, per exemple”. Amelló ha indicat que la llei contra l’ocupació il·legal és una fórmula per a protegir el dret a l’habitatge “i atacar les màfies”.

El candidat taronja també s’ha referit al problema del comerç il·legal de productes al carrer, que a Roses afecta especialment durant la temporada d’estiu, i ha anunciat que Ciutadans vol “dotar la policia de mitjans suficients per a combatre aquest comerç il·legal perquè atenta contra els comerciants, els quals tenen les botigues obertes, paguen els seus impostos i veuen com les màfies competeixen il·legalment contra ells”. Amelló entén que s’ha de vetllar pels comerciants “perquè si els obliguem a complir la normativa no hem de permetre perjudicis”.

D’altra banda, el candidat al Senat per Girona, Bernat Doria, s’ha reunit avui amb els afiliats i simpatitzants de Roses “perquè aquesta continua sent la campanya per la llibertat, la unió i la igualtat i ens juguem molt el 28 d’abril”. Doria els ha recordat la necessitat de votar per l’opció taronja “perquè ens juguem un govern de Sánchez amb els que volen liquidar Espanya o un govern liderat per Albert Rivera en el qual Espanya afronti les reformes i reptes de futur”.

 

 

 

Amelló (Cs): “Aprobaremos una ley contra la ocupación ilegal que permita la recuperación inmediata de las viviendas”

  • El candidato al Congreso por Girona ha anunciado medidas concretas para combatir a las mafias de la ocupación ilegal que operan en Roses, Salt, Figueres o cualquier lugar de España

Roses, domingo 14 de abril de 2019.- El cabeza de lista de Ciudadanos al Congreso de los Diputados por Girona, Héctor Amelló, ha anunciado que Ciudadanos aprobará “una ley contra la ocupación ilegal que permita la recuperación inmediata de las viviendas y unos juicios rápidos contra quienes ocupan”. Lo ha asegurado tras una visita a Roses, un municipio que “sufre este grave problema que también se da en Figueres y en Salt, por ejemplo”. Amelló ha indicado que la ley contra la ocupación ilegal es una fórmula para proteger el derecho a la vivienda “y atacar a las mafias”.

El candidato naranja también se ha referido al problema del comercio ilegal de productos en la calle, que en Roses afecta especialmente durante la temporada de verano, y ha anunciado que Ciudadanos quiere “dotar a la policía de medios suficientes para combatir este comercio ilegal porque atenta contra los comerciantes, quienes tiene las tiendas abiertas, pagan sus impuestos y ven como las mafias compiten ilegalmente contra ellos”. Amelló entiende que se debe velar por los comerciantes“porqué si les obligamos a cumplir la normativa no debemos permitir perjuicios”.

Por otro lado, el candidato al Senado por Girona, Bernat Doria, se ha reunido hoy con los afiliados y simpatizantes de Roses “porque esta sigue siendo la campaña por la libertad, la unión y la igualdad y nos jugamos mucho el 28 de abril”. Doria les ha recordado la necesidad de votar por la opción naranja “porque nos jugamos un gobierno de Sánchez con los que quieren liquidar España o un gobierno liderado por Albert Rivera en el que España afronte las reformas y retos de futuro”.