El candidat, Héctor Amelló

  • El candidat al Congrés per Girona recorda que“només a la comarca de la Garrotxa representen el 22% del total dels treballadors”

Olot, dissabte 12 d’abril de 2019.- El cap de llista de Ciutadans al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, ha assegurat avui a Olot que “Ciutadans és el partit dels autònoms i per això volem posar-los la catifa vermella”. Ho ha declarat aquesta tarda en una trobada privada amb empresaris, autònoms i emprenedors de la comarca de la Garrotxa. Precisament, el candidat al Congrés ha destacat que el compromís amb els autònoms “és una prioritat i el justifica, per exemple, que a la Garrotxa el 22% dels treballadors sigui autònom i sigui una xifra que va en augment any rere any”.

Amelló ha afirmat que al Congrés defensarà mesures concretes com “ampliar de 12 a 24 mesos la tarifa plana de 50 euros als autònoms; eximir del pagament de la quota a aquells treballadors els ingressos dels quals no arribin al salari mínim; o que no hagin de pagar a Hisenda fins a haver cobrat les factures”. Al costat d’aquestes mesures, ha recordat que el president de Ciutadans també va anunciar un pla per a poder crear empreses en 24 hores i estalviar burocràcia.

Precisament perquè els autònoms “són els nostres grans valents i part fonamental de l’economia espanyola”, el candidat taronja ha insistit en la necessitat de facilitar-los les coses i per això ha ressaltat la proposta de Ciutadans per a facilitar que els autònoms no paguin la seva quota durant els dos anys següents al naixement del seu fill.

 

 

Amelló (Cs): “Ciudadanos es el partido de los autónomos y por eso queremos ponerles la alfombra roja”

  • El candidato al Congreso por Girona recuerda que“solo en la comarca de la Garrotxa representan el 22% del total de los trabajadores”

Olot, sábado 12 de abril de 2019.- El cabeza de lista de Ciudadanos al Congreso de los Diputados por Girona, Héctor Amelló, ha asegurado hoy en Olot que “Ciudadanos es el partido de los autónomos y por eso queremos ponerles la alfombra roja”. Lo ha declarado esta tarde después de mantener un encuentro privado con empresarios, autónomos y emprendedores de la comarca de la Garrotxa. Precisamente, el candidato al Congreso ha destacado que el compromiso con los autónomos “es una prioridad y lo justifica, por ejemplo, que en la Garrotxa el 22% de los trabajadores sea autónomo y sea una cifra que va en aumento año tras año”.

Amelló ha afirmado que en el Congreso defenderá medidas concretas como “ampliar de 12 a 24 meses la tarifa plana de 50 euros a los autónomos; eximir del pago de la cuota a aquellos trabajadores cuyos ingresos no lleguen al salario mínimo; o que no deban pagar a Hacienda hasta haber cobrado las facturas”. Junto a estas medidas, ha recordado que el presidente de Ciudadanos también anunció un plan para poder crear empresas en 24 horas y ahorrar burocracia.

Precisamente porque los autónomos “son nuestros grandes valientes y parte fundamental de la economía española”, el candidato naranja ha insistido en la necesidad de facilitarles las cosas y por ello ha resaltado la propuesta de Ciudadanos para facilitar que los autónomos no paguen su cuota durante los dos años siguientes al nacimiento de su hijo.