• El candidat al Congrés per Girona exigeix el compliment de la llei de patrimoni i reivindica que els béns històrics i culturals estiguin al servei de tots els ciutadans“sense exclusió”

Tossa de Mar, divendres 12 d’abril de 2019.- “No pot ser que el separatisme usi el patrimoni històric nacional com aparador publicitari de les seves idees polítiques”. Així ho ha manifestat el cap de llista de Ciutadans al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, en una visita al castell de Tossa de Mar la torre principal del qual està presidida per una estelada.

Amelló ha recordat que les lleis de patrimoni estatal i autonòmica “impedeixen expressament l’ús del patrimoni com a suport publicitari”, per aquesta raó ha exigit la necessitat de fer complir la llei en aquest sentit a fi que tots els béns històrics i culturals estiguin al servei de tots els ciutadans “sense exclusió”.

El candidat taronja ha recordat que poblacions com Tossa de Mar, són rellevants a nivell patrimonial i alhora són un reclam turístic “i una font de riquesa indiscutible que exigeixen, encara més, preservar el seu valor històric i cultural sense interferències ideològiques ni tractar de reescriure la història”.

 

 

Amelló (Cs): “No puede ser que el separatismo use el patrimonio histórico nacional como escaparate publicitario de sus ideas políticas”

  • El candidato al Congreso por Girona exige el cumplimento de la ley de patrimonio y reivindica que los bienes históricos y culturales estén al servicio de todos los ciudadanos“sin exclusión”

Tossa de Mar, viernes 12 de abril de 2019.- “No puede ser que el separatismo use el patrimonio histórico nacional como escaparate publicitario de sus ideas políticas”. Así lo ha manifestado el cabeza de lista de Ciudadanos al Congreso de los Diputados por Girona, Héctor Amelló, en una visita al castillo de Tossa de Mar cuya torre principal está presidida por una estelada.

Amelló ha recordado que las layes de patrimonio estatal y autonómica “impiden expresamente el uso del patrimonio como soporte publicitario”, por esa razón ha exigido la necesidad de hacer cumplir la ley en este sentido a fin que todos los bienes históricos y culturales estén al servicio de todos los ciudadanos “sin exclusión”.

El candidato naranja ha recordado que poblaciones como Tossa de Mar, son relevantes a nivel patrimonial y a la vez son un reclamo turístico “y una fuente de riqueza indiscutible que exigen, aún más, preservar su valor histórico y cultural sin interferencias ideológicas ni tratar de reescribir la historia”.