Més de 200 persones al sopar d’inici de campanya

  • El cap de llista* al Congrés per Girona reivindica el projecte “constitucional, liberal i progressista” i assegura que prioritzarà el corredor mediterrani, acabar l’N-ll i l’eix pirenaic

Salt, dijous 11 d’abril de 2019.- El cap de llista de Ciutadans al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, ha donat el tret de sortida a la campanya electoral anunciant que Ciutadans és “el vot útil del constitucionalisme, el fre al separatisme i l’únic partit amb un projecte d’igualtat per a tots els espanyols”. Així ho ha manifestat durant el sopar de campanya celebrat al restaurant Gran Sol de Salt, al qual ha assistit més de 200 persones, i on també ha declarat que “estic convençut que tornarem a créixer com hem fet en cada elecció”.

Amelló ha reivindicat el projecte de Ciutadans per ser “l’única garantia per disposar d’una Espanya constitucional, liberal i progressista en la que la igualtat sigui real”. En aquest sentit, ha volgut recordar que la igualtat passa “per eliminar les barreres de mercat entre comunitats, acabar amb els privilegis polítics i la supressió dels aforaments, eliminar l’impost de successions, que el castellà sigui llengua vehicular en totes les escoles d’Espanya i disposar de la targeta sanitària única”.

El candidat ha indicat que des del Congrés prioritzarà l’aposta pel corredor mediterrani “que és la columna vertebral de la Península, concentra la meitat de les exportacions i el 45% del PIB, acabar l’N-ll i l’eix pirenaic o millorar la connexió amb el sud de França i el logis empordà”.

L’acte també ha comptat amb la presència del cap de llista de Ciutadans al Senat per Girona, Bernat Doria, qui ha reivindicat la necessitat d’omplir les urnes de vots taronja “perquè el 28 d’abril ens juguem fer fora a Sánchez de la Moncloa, perquè fer fora a Sánchez és fora del govern d’Espanya a Torra, Rufián, Otegi, Iglesies i Puigdemont”. Doria ha senyalat “que el canvi comença aquí, en aquesta província, i tornarem a fer història”.

 

 

 

Amelló (Cs) “Somos el voto útil del constitucionalismo, el freno al separatismo y los únicos con un proyecto de igualdad para todos los españoles”

  • El cabeza de lista al Congreso por Girona reivindica el proyecto “constitucional, liberal y progresista” y asegura que priorizará el corredor mediterráneo, acabar la N-ll y el eje pirenaico

Salt, jueves 11 de abril de 2019.- El cabeza de lista de Ciudadanos al Congreso de los Diputados por Girona, Héctor Amelló, ha dado el pistoletazo de salida a la campaña electoral anunciando que Ciudadanos es “el voto útil del constitucionalismo, el freno al separatismo y el único partido con un proyecto de igualdad para todos los españoles”. Así lo ha manifestado durante la cena de campaña celebrada al restaurante Gran Sol de Salt, al cual ha asistido más de 200 personas, y dónde también ha declarado que“estoy convencido que volveremos a crecer cómo hemos hecho en cada elección”.

Amelló ha reivindicado el proyecto de Ciudadanos por ser “la única garantía para disponer de una España constitucional, liberal y progresista en la que la igualdad sea real”. En este sentido, ha querido recordar que la igualdad pasa “por eliminar las barreras de mercado entre comunidades, acabar con los privilegios políticos y la supresión de los aforos, eliminar el impuesto de sucesiones, que el castellano sea lengua vehicular en todas las escuelas de España y disponer de la tarjeta sanitaria única”.

El candidato ha indicado que desde el Congreso priorizará la apuesta por corredor mediterráneo “que es la columna vertebral de la Península, concentra la mitad de las exportaciones y el 45% del PIB, acabar la N-ll y el eje pirenaico o mejorar la conexión con el sur de Francia y lo logis empordà”.

El acto también ha contado con la presencia del cabeza de lista de Ciudadanos al Senado por Girona, Bernat Doria, quien ha reivindicado la necesidad de llenar las urnas de votos naranja “porque el 28 de abril nos jugamos echar a Sánchez de la Moncloa, porque echar a Sánchez es echar fuera del gobierno de España a Torra, Rufián, Otegi, Iglesias y Puigdemont”. Doria ha señalado “que el cambio empieza aquí, en esta provincia, y volveremos a hacer historia”.