L’alcaldable, Alfonso Sánchez

  • Sánchez aposta“per la creació de llocs de treball, la recuperació de l’atractiu turístic i derrotar el clientelisme dels partits que han estat governant fins ara”

Tossa de Mar, dimarts 9 d’abril de 2019.- Ciutadans ha confirmat Alfonso Sánchez com a candidat a l’alcaldia de Tossa de Mar en les pròximes eleccions municipals.

Sánchez (32 anys) és informàtic. Va estudiar enginyeria informàtica de gestió a la Universitat de Girona. Per mitjà d’un programa de nous talents va entrar a formar part d’una multinacional de consultoria tecnològica en la que treballava de programador sènior especialitzat en Java i Javascript. Actualment, s’està formant en Ciències Polítiques. Inscrit a Cs des del 2010, és membre de la comissió de garanties del partit i diputat al Parlament de Catalunya, vicepresident de la comissió de Polítiques Digitals i Administració Pública i membre de les comissions de Salut, Interior, Joventut i Peticions. Especialitzat en mobilitat sostenible i energies renovables.

El candidat taronja ha indicat que “els nostres compromisos els propers quatre anys són la creació de llocs de treball i la recuperació de l’atractiu turístic perquè Tossa torni a estar en el lloc que li correspon”. A més, ha afirmat que Ciutadans representa “un canvi evident que permetrà implantar polítiques de ciutadans lliures i iguals” i és “l’única opció per derrotar el clientelisme dels partits que han estat governant fins ara”.

 

 

Ciudadanos confirma a Alfonso Sánchez como candidato a la alcaldía de Tossa de Mar

  • Sánchez apuesta“por la creación de puestos de trabajo, la recuperación del atractivo turístico y derrotar el clientelismo de los partidos que han estado gobernando hasta ahora”

Tossa de Mar, martes 9 de abril de 2019.- Ciudadanos ha confirmado a Alfonso Sánchez como candidato a la alcaldía de Tossa de Mar en las próximas elecciones municipales.

Sánchez (32 años) es informático. Estudió ingeniería informática de gestión en la Universidad de Girona. Por medio de un programa de nuevos talentos entró a formar parte de una multinacional de consultoría tecnológica en la que trabajaba de programador sénior especializado en Java y Javascript. Actualmente, se está formando en Ciencias Políticas. Inscrito en Cs desde el 2010, es miembro de la comisión de garantías del partido y diputado en el Parlament de Cataluña, vicepresidente de la comisión de Políticas Digitales y Administración Pública y miembro de las comisiones de Salud, Interior, Juventud y Peticiones. Especializado en movilidad sostenible y energías renovables.

El candidato naranja ha indicado que “nuestros compromisos los próximos cuatro años son la creación de puestos de trabajo y la recuperación del atractivo turístico para que Tossa vuelva a estar en el lugar que le corresponde”. Además, ha afirmado que Ciudadanos representa “un cambio evidente que permitirá implantar políticas de ciudadanos libres e iguales” y es “la única opción para derrotar el clientelismo de los partidos que han estado gobernando hasta ahora”.