L’alcaldable, Fernando Fernández

  • Fernández aposta per“millorar la seguretat ciutadana, reforçar la plantilla policial, combatre l’ocupació il·legal i aconseguir que el CAP obri 24 hores”

Castelló d’Empúries, dimarts 9 d’abril de 2019.- Ciutadans anuncia Fernando Fernández Cunda com a candidata a l’alcaldia de Castelló d’Empúries.

Fernández (54 anys) és cap de vendes del Grup Darnés y compta amb una dilatada experiència laboral en la venda de primeres marques dins el el canal d’hostaleria, restaurants i cafès. Inscrit a Cs el 2017, es presenta a l’alcaldia “perquè ja és hora de disposar d’un ajuntament que governi per a tots els veïns”.

El candidat taronja ha avançat que les prioritats de Ciutadans passaran per “millorar la seguretat ciutadana, reforçar la plantilla policial, combatre l’ocupació il·legal d’habitatges i treballar per aconseguir que el CAP obri les 24 hores”. A més, Fernández ha remarcat la necessitat “de planificar bé les inversions per evitar tenir barris de primera i de segona, com passa actualment”.

 

 

Ciudadanos anuncia Fernando Fernández como candidato a la alcaldía de Castelló d’Empúries

  • Fernández apuesta para“mejorar la seguridad ciudadana, reforzar la plantilla policial, combatir la ocupación ilegal y conseguir que el CAP abre 24 horas”

Castelló d’Empúries, martes 9 de abril de 2019.- Ciudadanos anuncia Fernando Fernández Cunda como candidato a la alcaldía de Castelló d’Empúries.

Fernández (54 años) es jefe de ventas del Grupo Darnés y cuenta con una dilatada experiencia laboral en la venta de primeras marcas dentro del canal de hostelería, restaurantes y cafés. Inscrito en Cs desde 2017, se presenta a la alcaldía “porque ya es hora de disponer de un ayuntamiento que gobierne para todos los vecinos”.

El candidato naranja ha avanzado que las prioridades de Ciudadanos pasan por “mejorar la seguridad ciudadana, reforzar la plantilla policial, combatir la ocupación ilegal de viviendas y trabajar para conseguir que el CAP abra las 24 horas”. Además, Fernández ha remarcado la necesidad “de planificar bien las inversiones para evitar tener barrios de primera y de segunda, como pasa actualmente”.