L’alcaldable, Roberto Ferro

  • Ferro prioritzarà“l’impuls a la indústria i el comerç local, el foment de projectes emprenedors i solucionar els problemes de subministraments i inseguretat”

Maçanet de la Selva, dimecres 10 d’abril de 2019.- Ciutadans anuncia Roberto Ferro com a candidat a l’alcaldia de Maçanet de la Selva.

Ferro (43 anys) és enginyer de telecomunicacions amb estudis superiors en administració d’empreses i treballa com a cap de projectes internacionals d’enginyeria i tecnologia en una multinacional. Ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional en diferents països d’Europa i els EUA. Inscrit a Cs des de 2017.

El candidat taronja ha indicat que el projecte de Ciutadans a Maçanet passa per “donar un fort impuls a la generació d’indústria i comerç local, el foment de projectes emprenedors, donar solució als problemes de subministraments i inseguretat que existeix en àmplies zones del municipi i una atenció especial a les nostres persones grans”.

Finalment, Ferro ha reivindicat “la necessitat de reforçar la presència de Cs a l’ajuntament” per a desenvolupar polítiques de “transparència, nous models de gestió municipal i respecte als drets fonamentals de tots els ciutadans”.

 

 

Ciudadanos anuncia a Roberto Ferro como candidato a la alcaldía de Maçanet de la Selva

  • Ferro priorizará“el impulso a la industria y el comercio local, el fomento de proyectos emprendedores y solucionar los problemas de suministros e inseguridad”

Maçanet de la Selva, miércoles 10 de abril de 2019.- Ciudadanos anuncia Roberto Ferro como candidato a la alcaldía de Maçanet de la Selva.

Ferro (43 años) es ingeniero de telecomunicaciones con estudios superiores en administración de empresas y trabaja como jefe de proyectos internacionales de ingeniería y tecnología en una multinacional. Ha desarrollado gran parte de su carrera profesional en distintos países de Europa y EE.UU. Inscrito en Cs desde 2017.

El candidato naranja ha indicado que el proyecto de Ciudadanos en Maçanet pasa por “dar un fuerte impulso a la generación de industria y comercio local, el fomento de proyectos emprendedores, dar solución a los problemas de suministros e inseguridad que existe en amplias zonas del municipio y una atención especial a nuestros mayores”.

Finalmente, Ferro ha reivindicado “la necesidad de reforzar la presencia de Cs en el ayuntamiento” para desarrollar políticas de “transparencia, nuevos modelos de gestión municipal y respeto a los derechos fundamentales de todos los ciudadanos”.