L’alcaldable, Cristóbal Posadas

  • Posades aposta per“la creació de plans i accions per a l’emancipació dels nostres joves i la consolidació del comerç de proximitat”

Palamós, dimecres 10 d’abril de 2019.- Ciutadans ha anunciat Cristóbal Posadas com a candidat a l’alcaldia de Palamós.

Posadas (48 anys) és actualment consultor en protecció de dades; també disposa de formació com a tècnic alimentari i direcció d’equips comercials. Inscrit a Cs des de 2018 es presenta a l’alcaldia “per a donar veu als 2.300 votants que en les passades eleccions autonòmiques van confiar en nosaltres”.

El candidat taronja ha anunciat que entre les prioritats del projecte de Ciutadans estaran “la creació de plans i accions per a l’emancipació dels joves, incloent propostes de formació per a treballadors, autònoms i emprenedors, i la consolidació del comerç de proximitat”. Al costat d’això, Posadas ha considerat imprescindible apostar per “la revaloració de Palamós com a pol d’atracció turístic de la Costa Brava, la millora dels accessos i vies principals de la població per a evitar col·lapses i més control per a evitar l’abandonament d’animals”.

 

 

Ciudadanos anuncia a Cristóbal Posadas como candidato a la alcaldía de Palamós

  • Posadas apuesta por“la creación de planes y acciones para la emancipación de nuestros jóvenes y la consolidación del comercio de proximidad”

Palamós, miércoles 10 de abril de 2019.- Ciudadanos ha anunciado a Cristóbal Posadas como candidato a la alcaldía de Palamós.

Posadas (48 años) es actualmente consultor en protección de datos; también dispone de formación como técnico alimentario y dirección de equipos comerciales. Inscrito en Cs desde 2018 se presenta a la alcaldía “para dar voz a los 2.300 votantes que en las pasadas elecciones autonómicas confiaron en nosotros”.

El candidato naranja ha anunciado que entre las prioridades del proyecto de Ciudadanos estarán “la creación de planes y acciones para la emancipación de los jóvenes, incluyendo propuestas de formación para trabajadores, autónomos y emprendedores, y la consolidación del comercio de proximidad”. Junto a esto, Posadas ha considerado imprescindible apostar por “la revalorización de Palamós como polo de atracción turístico de la Costa Brava, la mejora de los accesos y vías principales de la población para evitar colapsos y un mayor control para evitar el abandono de animales”.