• El portaveu liberal, Héctor Amelló*, recorda que és el segon atac en un mes contra cossos i forces de seguretat de l’Estat amb presència a Figueres i que el Govern es va negar a aprovar una moció de suport als agents policials

Figueres, dilluns 13 de desembre de 2021.- “Novament, els radicals separatistes tornen a atacar les forces i cossos de seguretat de l’Estat a Figueres, ara ha sigut la Guàrdia Civil i esperem que el govern municipal no es torni a posar de perfil com va fer amb l’atac a la Policia Nacional del passat novembre”. Així s’ha pronunciat el portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Figueres, Héctor Amelló, que ha condemnat l’atac vandàlic dels “radicals totalitaris que aquesta nit han tirat petards de gran intensitat contra la caserna de la benemèrita” i ha demanat a l’Ajuntament que mostri el seu rebuig respecte d’aquestes “accions de confrontació”.

Amelló ha demanat “al govern d’ERC, PSC, CUP i també als tres trànsfugues”  que condemnin aquests actes vandàlics i posi tots els seus mitjans per identificar-ne els autors i facilitar que siguin lliurats a la justícia. “El mes passat ERC i els tres trànsfugues es van posar de perfil, no van aprovar la moció que condemnava els atacs i mostrava suport a la Policia Nacional i ara veiem, un mes després, com els atacs segueixen impunement. El govern ha de mostrar el seu rebuig, no mantenir silenci i ser còmplice dels violents ””, ha indicat Amelló.

Per al portaveu dels liberals a Figueres resulta necessari que l’Ajuntament “mostri el seu suport a les forces i cossos de seguretat de l’Estat amb presència a la ciutat i que vetllen per la nostra seguretat i protecció” i ajudi a esclarir els autors materials de l’atac contra la caserna de la Guàrdia Civil “col·laborant amb tots els mitjans i recursos de què disposa l’Ajuntament”.

 

 

Cs Figueres condena el ataque vandálico al cuartel de la Guardia Civil perpetrado por “radicales separatistas”

  • El portavoz liberal, Héctor Amelló*, recuerda que es el segundo ataque en un mes contra cuerpos y fuerzas de seguridad del Estado con presencia en Figueres y que el Gobierno se negó a aprobar una moción de apoyo a los agentes policiales

Figueres, lunes 13 de diciembre de 2021.- “Nuevamente, los radicales separatistas vuelven a atacar a las fuerzas y cuerpos de seguridad del Estado en Figueres, ahora ha sido la Guardia Civil y esperamos que el gobierno municipal no se vuelva a poner de perfil como hizo con el ataque a la Policía Nacional del pasado noviembre”. Así se ha pronunciado el portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Figueres, Héctor Amelló, que ha condenado el ataque vandálico de los “radicales totalitarios que esta noche han tirado petardos de gran intensidad contra el cuartel de la benemérita” y ha pedido al Ayuntamiento que muestre su rechazo hacia estas “acciones de confrontación”.

Amelló ha pedido “al gobierno de ERC, PSC, CUP y también a los tres tránsfugas” que condenen estos actos vandálicos y ponga todos sus medios para identificar a los autores y facilitar que sean entregados a la justicia. “El mes pasado, ERC y los tres tránsfugas se pusieron de perfil, no aprobaron la moción que condenaba los ataques y mostraba apoyo a la Policía Nacional y ahora vemos, un mes después, como los ataques siguen impunemente. El gobierno tiene que mostrar su rechazo, no mantener silencio y ser cómplice de los violentos”, ha indicado Amelló.

Para el portavoz de los liberales en Figueres resulta necesario que el Ayuntamiento “muestre su apoyo a las fuerzas y cuerpos de seguridad del Estado con presencia en la ciudad y que velan por nuestra seguridad y protección” y ayude a esclarecer los autores materiales del ataque contra el cuartel de la Guardia Civil “colaborando con todos los medios y recursos de que dispone el Ayuntamiento”.