• La formació liberal presentarà una moció en suport de les forces i cossos de seguretat de l’Estat i de rebuig a la fustigació permanent que sofreixen

Figueres, dissabte 20 de novembre de 2021.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Figueres, Héctor Amelló, ha condemnat l’atac vandàlic “dels radicals totalitaris” que aquesta nit han protagonitzat contra la comissaria de la Policia Nacional de la ciutat i que han inclòs el llançament de petards de gran intensitat contra les dependències policials. En aquest sentit, ha anunciat que presentarà una moció perquè l’Ajuntament rebutgi públicament aquest tipus d’actes “de confrontació”.

“Segueix l’estratègia dels partits totalitaris i radicals de fustigació, assenyalament i assetjament a la forces i cossos de seguretat de l’Estat”, ha exposat Amelló, que també ha qualificat de “intolerable” l’ocorregut aquesta nit. Per això, en la moció que proposarà també demanarà a l’Ajuntament que mostri el seu suport a les forces i cossos de seguretat de l’Estat perquè “es deixen la pell per a garantir la seguretat i protegir la població i sofreixen un continu desprestigi avalat pels partits independentistes”.

 

 

Cs Figueres pide al Ayuntamiento que condene los ataques de radicales independentistas a la comisaría de Policía Nacional como el ocurrido esta noche

  • La formación liberal presentará una moción en apoyo de las fuerzas y cuerpos de seguridad del Estado y de rechazo al hostigamiento permanente que sufren

Figueres, sábado 20 de noviembre de 2021.- El portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Figueres, Héctor Amelló, ha condenado el ataque vandálico “de los radicales totalitarios” que esta noche han protagonizado contra la comisaría de la Policía Nacional de la ciudad y que han incluido el lanzamiento de petardos de gran intensidad contra las dependencias policiales. En ese sentido, ha anunciado que presentará una moción para que el Ayuntamiento rechace públicamente este tipo de actos “de confrontación”.

“Sigue la estrategia de los partidos totalitarios y radicales de hostigamiento, señalamiento y acoso a las fuerzas y cuerpos de seguridad del Estado”, ha expuesto Amelló, que también ha calificado de “intolerable” lo ocurrido esta noche. Por eso, en la moción que propondrá también pedirá al Ayuntamiento que muestre su apoyo a las fuerzas y cuerpos de seguridad del Estado porque “se dejan la piel para garantizar la seguridad y proteger a la población y sufren un continuo desprestigio avalado por los partidos independentistas”.