• La portaveu municipal, Rebeca López, també sol·licita inversions per a la connexió per bus del barri antic amb la resta de nuclis urbans, la creació d’una biblioteca pública i millores al carrer Santa Llogaia

Vilafant, dimecres 17 de novembre de 2021.- La portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Vilafant, Rebeca López, ha anunciat que el seu partit presentarà esmenes al pressupost de la Generalitat per a sol·licitar més recursos que permetin augmentar el nombre d’agents de la Guàrdia Urbana. “Considerem escassos els agents de què disposem i que han de vetllar per la seguretat d’un municipi amb més de 5000 habitants i distribuïts en diferents nuclis”, ha explicat.

Entre les esmenes, ha anunciat que la formació liberal també sol·licitarà inversions per a la renovació del carrer Sant Llogaia i inversions per a poder connectar per bus el barri antic de Vilafant amb la resta de nuclis de la població que ara manquen de transport urbà. “Podem desplaçar-nos en bus per a anar de Vilafant a Figueres i viceversa, però els veïns del barri antic no poden desplaçar-se en transport públic fins els altres nuclis del seu mateix municipi, és incongruent”, ha manifestat Losada. A més, ha indicat que la mesura permetria reduir els embussos de cotxes particulars que es produeixen en Les Forques durant les entrades i sortides de l’institut.

Finalment, la portaveu liberal ha recordat que arran de les esmenes presentades en l’anterior pressupost de la Generalitat, “vam aconseguir que s’atorgués una subvenció a l’institut de Vilafant per a poder iniciar les obres en els terrenys on se situarà el nou centre, també vam aconseguir que hi hagués una infermera escolar per a ajudar un dia a la setmana en els centres escolars”.

 

 

Cs Vilafant presenta enmiendas al presupuesto de la Generalitat para aumentar el número de agentes de Guardia Urbana

  • La portavoz municipal, Rebeca López, también solicita inversiones para la conexión por bus del casco antiguo con el resto de núcleos urbanos, la creación de un biblioteca pública y mejoras en la calle Santa Llogaia

Vilafant, miércoles 17 de noviembre de 2021.- La portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Vilafant, Rebeca López, ha anunciado que su partido presentará enmiendas al presupuesto de la Generalitat para solicitar más recursos que permitan aumentar el número de agentes de la Guardia Urbana. “Consideramos escasos los agentes de que disponemos y que deben velar por la seguridad de un municipio con más de 5000 habitantes y distribuidos en diferentes núcleos”, ha explicado.

Entre las enmiendas, ha anunciado que la formación liberal también solicitará inversiones para la renovación de la calle Santa Llogaia e inversiones para poder conectar por bus el casco antiguo de Vilafant con el resto de núcleos de la población que ahora carecen de transporte urbano. “Podemos desplazarnos en bus para ir de Vilafant a Figueres y viceversa pero los vecinos del casco antiguo no pueden desplazarse en transporte público para ir a los otros núcleos de su mismo municipio, es incongruente”, ha manifestado Losada. Además, ha indicado que la medida permitiría reducir los atascos de coches particulares que se producen en Les Forques durante las entradas y salidas del instituto.

Por último, la portavoz liberal ha recordado que, a raíz de las enmiendas presentadas en el anterior presupuesto de la Generalitat, “conseguimos que se otorgara una subvención al instituto de Vilafant para poder iniciar las obras en los terrenos donde se ubicará el nuevo centro, también conseguimos que hubiera una enfermera escolar para ayudar un día a la semana en los centros escolares”.