· La formación naranja asegura que no desistirá en la “defensa de la democracia, la convivencia y la unión en Cataluña” a pesar de estos ataques

Barcelona, 7 de mayo de 2021. Ciudadanos condena el nuevo ataque sufrido esta noche en su sede de Barcelona donde han aparecido unas pintadas en las que se puede leer “Felicidades, ahora cómo pagaréis esto, vividores” y también en su sede de Girona donde se han contabilizado unos 10 impactos de pintura y huevos junto con un escrito que dice “Sóis los responsables de la #crisiseducativa” acompañado de pegatinas del SEPC (Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans). De hecho, el jueves por la mañana la sede naranja de la ciudad condal también sufrió un ataque firmado por el SEPC con unas pintadas contra la escuela concertada y el bilingüismo, tal y como denunció el presidente del grupo parlamentario de Ciutadans, Carlos Carrizosa.

La formación naranja asegura que no desistirá en la “defensa de la democracia, la convivencia y la unión en Cataluña” a pesar de estos ataques porque “los catalanes no merecen una sociedad basada en el odio y la violencia, que señala, insulta y agrede al que piensa diferente”. Cs ya ha denunciado los hechos ante los Mossos d’Esquadra, tal y como hace ante cualquier acto vandálico que sufre.

 

 

Ciutadans denuncia nous atacs a les seves seus de Barcelona i Girona

· La formación formació taronja assegura que no desistirà en la “defensa de la democràcia, la convivència i la unió a Catalunya” malgrat aquests atacs

Barcelona, 7 de maig de 2021. Ciutadans condemna el nou atac patit aquesta nit a la seva seu de Barcelona on han aparegut unes pintades en les quals es pot llegir “Felicitats, ara com pagareu això, vividors” i també en la seva seu de Girona on s’han comptabilitzat uns 10 impactes de pintura i ous juntament amb un escrit que diu “Sou els responsables de la #crisieducativa” acompanyat d’adhesius del SEPC (Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans). De fet, el dijous al matí la seu taronja de la ciutat comtal també va patir un atac signat pel SEPC amb unes pintades contra l’escola concertada i el bilingüisme, tal com va denunciar el president del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa.

La formació taronja assegura que no desistirà en la “defensa de la democràcia, la convivència i la unió a Catalunya” malgrat aquests atacs perquè “els catalans no mereixen una societat basada en l’odi i la violència, que assenyala, insulta i agredeix al qui pensa diferent”. Cs ja ha denunciat els fets davant els Mossos d’Esquadra, tal com fa davant qualsevol acte vandàlic que pateix.