• En una visita a Girona y tras reunirse con hosteleros, el líder de Cs lamenta que el Govern siga “impermeable al sufrimiento de los sectores económicos”

Girona, viernes 30 de abril de 2021. “El Govern no puede esperar 10 días más; debe atrasar ya el toque de queda y permitir que los hosteleros sirvan cenas desde hoy mismo”. Así lo ha dicho el presidente del grupo parlamentario de Ciudadanos (Cs), Carlos Carrizosa, después de que el ejecutivo catalán haya anunciado nuevas medidas restrictivas, entre ellas que, a partir del 9 de mayo -cuando decaiga el estado de alarma-, permitirá a bares y restaurantes servir cenas. “Los diez días que tardarán los hosteleros en dar cenas afectan a muchas empresas y muchos trabajadores que no pueden ganarse la vida”, ha advertido.

Carrizosa se ha mostrado en contra de las medidas restrictivas que está acordando el Govern porque considera que “no mejoran los datos en la sanidad pública” y le ha recriminado que “siga impermeable al sufrimiento de muchas empresas y no dé ayudas a los empresarios, autónomos y trabajadores que sufren la falta de trabajo en su sector”.

El líder de Cs ha hecho estas declaraciones en Girona, donde se ha reunido con hosteleros. Ha recordado que en dicha ciudad son claves el sector turístico, el comercio y la hostelería y, por ello, ha insistido en que el Govern “no podrá hacer más restricciones indiscriminadas en todo el territorio” cuando decaiga el estado de alarma.

Para acabar, ha lamentado que en Cataluña todavía no haya gobierno en este contexto de crisis. “Es lamentable que se estén reuniendo para repartirse cargos y chiringuitos y no se estén encargando de las cuestiones reales que afectan a los ciudadanos”, ha concluido.

 

 

Carrizosa: “El Govern no pot esperar 10 dies més per endarrerir el toc de queda i per permetre que els hostalers serveixin sopars”

  • En una visita a Girona i després de reunir-se amb hostalers, el líder de Cs lamenta que el Govern segueixi “impermeable al sofriment dels sectors econòmics”

Girona, divendres 30 d’abril del 2021. “El Govern no pot esperar 10 dies més; ha d’endarrerir ja el toc de queda i permetre que els hostalers serveixin sopars des d’avui mateix”. Així ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, després que l’executiu català hagi anunciat noves mesures restrictives, entre elles que, a partir del 9 de maig -quan decaigui l’estat d’alarma-, permetrà a bars i restaurants servir sopars. “Els deu dies que trigaran els hostalers a donar sopars afecten moltes empreses i molts treballadors que no poden guanyar-se la vida”, ha advertit.

Carrizosa s’ha mostrat en contra de les mesures restrictives que està acordant el Govern perquè considera que “no milloren les dades en la sanitat pública” i li ha recriminat que “segueixi impermeable al sofriment de moltes empreses i no doni ajudes als empresaris, autònoms i treballadors que sofreixen la manca de feina en el seu sector”.

El líder de Cs ha fet aquestes declaracions a Girona, on s’ha reunit amb hostalers. Ha recordat que en aquesta ciutat són claus el sector turístic, el comerç i l’hostaleria i, per això, ha insistit que el Govern “no podrà fer més restriccions indiscriminades en tot el territori” quan decaigui l’estat d’alarma.

Per acabar, ha lamentat que a Catalunya encara no hi hagi govern en aquest context de crisi. “És lamentable que s’estiguin reunint per repartir-se càrrecs i ‘xiringuitos’ i no s’estiguin encarregant de les qüestions reals que afecten els ciutadans”, ha conclòs.