• El portaveu liberal, Jordi Hernández, considera “imprescindible proporcionar un alleugeriment al principal sector econòmic de Lloret” que porta un any patint per les restriccions

Lloret de Mar, dijous 4 de març de 2021.- El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Lloret de Mar proposarà al ple de la corporació que aprovi una exempció del 75% en la taxa d’ocupació de la via pública per a les terrasses de bars i restaurants. “És inqüestionable que l’economia d’un municipi turístic com el nostre s’està veient greument afectada per la situació d’emergència que estem vivint i hem de proporcionar un alleugeriment al principal sector de Lloret davant la inacció i incertesa que crea l’equip de govern de Junts, ERC i els ex socialistes”, ha justificat el cap de l’oposició Jordi Hernández.

Des de la formació liberal expliquen que la proposta pretén ajudar els autònoms i empreses de la restauració a no baixar la persiana i permetre que es mantinguin llocs de treball. “La restauració és una activitat molt important del municipi de la qual en depenen moltes famílies”, ha insistit a assenyalar Hernández.

Malgrat que el 2020 el consistori va aprovar una exempció del 50% en la taxa d’ocupació de la via pública per a la instal·lació de taules i cadires, la formació liberal pretén augmentar l’exempció fins al 75% perquè “en la situació en les quals ens trobem ara mateix ens porta a pensar que la temporada turística serà més semblant a la de 2020 que a la d’un any normal i hem de tenir en compte que el sector està molt afectat i porta un any resistint fins i tot per sobre de les seves possibilitats”, ha manifestat Hernández.

 

 

Cs Lloret propone una exención del 75% en la tasa de ocupación de la vía pública para las terrazas de bares y restaurantes

  • El portavoz liberal Jordi Hernández considera “imprescindible proporcionar un deshago al principal sector económico de Lloret” que lleva un año sufriendo por las restricciones

Lloret de Mar, jueves 4 de marzo de 2021.- El grupo municipal de Ciudadanos (Cs) en Lloret de Mar propondrá al pleno de la corporación que apruebe una exención del 75% en la tasa de ocupación de la vía pública para las terrazas de bares y restaurantes. “Es incuestionable que la economía de un municipio turístico como el nuestro se está viendo gravemente afectada por la situación de emergencia que estamos viviendo y debemos proporcionar un deshago al principal sector de Lloret ante la inacción e incertidumbre que crea el equipo de gobierno de Junts, ERC y los exsocialistas”, ha justificado el líder de la oposición Jordi Hernández.

Desde la formación liberal explican que la propuesta pretende ayudar a los autónomos y empresas de la restauración a no bajar la persiana y permitir que se mantengan puestos de trabajo. “La restauración es una actividad muy importante del municipio de la que dependen muchas familias”, ha insistido en señalar Hernández.

A pesar que en 2020 el consistorio aprobó una exención del 50% en la tasa de ocupación de la vía pública para la instalación de mesas y sillas, la formación liberal pretende aumentar la exención hasta el 75% porqué “en la situación en las que nos encontramos ahora mismo nos lleva a pensar que la temporada turística será más parecida a la de 2020 que a la de un año normal y debemos tener en cuenta que el sector está muy afectado y lleva un año resistiendo incluso por encima de sus posibilidades”, ha manifestado Hernández.