• El candidat liberal a les eleccions, Jean Castel, indica que “no podem permetre que ens robin ni en català ni en castellà, ni en nom de la república ni en nom d’Espanya, cal exemplaritat i tolerància 0 contra la corrupció”

Lloret de Mar, dimarts 9 de febrer de 2021.- “A Girona segur que podríem haver eliminat les escoles en barracons i desencallat infraestructures essencials si el nacionalisme no hagués ficat la mà a la caixa”. Amb aquesta contundència s’ha expressat el candidat de Ciutadans (Cs) per Girona a les eleccions autonòmiques, Jean Castel, per denunciar “el greu problema” que suposa la corrupció a Catalunya i la forma “en com uns partits i altres es tapen les vergonyes”. “És urgent la regeneració democràtica perquè ara anem cap a unes eleccions amb la candidata de Junts imputada per corrupció, Junqueras imputat per mavlersació i la presidenta del PSC imputada per malversació, és evident que el nacionalisme i el procés ha servit d’excusa perquè alguns es forrin de manera il·lícita”, ha indicat.

Davant d’aquesta situació, el candidat liberal ha demanat el vot per a Ciutadans perquè “a partir del dia 15 volem ser la punta de llança de la regeneració amb un govern liderat per Carlos Carrizosa que tindrà tolerància 0 contra la corrupció”. Castel ha lamentat que “tanta corrupció a Catalunya” ha suposat que no es destinin diners a la construcció d’hospitals, acabar amb els barracons o desenvolupar les infraestructures necessàries per a la província de Girona. “No podem permetre que ens robin ni en català ni en castellà, ni en nom de la república ni en nom d’Espanya, cal exemplaritat i tolerància 0”, ha insistit.

El candidat liberal veu una “oportunitat històrica” el 14 de febrer d’aconseguir un govern liderat per Ciutadans que permeti “aixecar les catifes de la Generalitat” i veure “què pot sortir d’allà sota després de 40 anys de governs nacionalistes i tripartits”. En relació a això, ha assegurat que Ciutadans realitzarà una auditoria exhaustiva de la despesa de la Generalitat “on trobarem els xiringuitos, els contractes i els diners que s’han desviat al procés”. “Ja n’hi ha prou de tapar la cartera amb la bandera i la incompetència amb la independència”, ha afegit.

D’altra banda, Ciutadans s’ha reunit aquest matí a Lloret de Mar amb el Gremi d’Hostaleria, el Gremi de Bars i Restaurants i l’Associació de Comerciants per analitzar l’afectació provocada en aquests sectors a causa de la pandèmia i les restriccions decretades per la Generalitat.

 

 

Castel (Cs): “En Girona seguro que podríamos haber eliminado las escuelas en barracones y desencallado infraestructuras si el nacionalismo no hubiera metido la mano en la caja”

  • El candidato liberal a las elecciones Jean Castel indica que “no podemos permitir que nos roben ni en catalán ni en castellano, ni en nombre de la república ni en nombre de España, hace falta ejemplaridad y tolerancia 0 contra la corrupción”

Lloret de Mar, martes 9 de febrero de 2021.- “En Girona seguro que podríamos haber eliminado las escuelas en barracones y desencallado infraestructuras esenciales si el nacionalismo no hubiera metido la mano en la caja”. Con esta contundencia se ha expresado el candidato de Ciudadanos (Cs) por Girona a las elecciones autonómicas Jean Castel para denunciar “el grave problema” que supone la corrupción en Cataluña y la forma “en como unos partidos y otros se tapan las vergüenzas”. “Es urgente la regeneración democrática porque ahora vamos hacia unas elecciones con la candidata de Junts imputada por corrupción, Junqueras imputado por malversación y la presidenta del PSC imputada por malversación, es evidente que el nacionalismo y el procés ha servido de excusa para que algunos se forren de manera ilícita”, ha indicado.

Ante esta situación, el candidato liberal ha pedido el voto para Ciudadanos porque “a partir del día 15 queremos ser la punta de lanza de la regeneración con un gobierno liderado por Carlos Carrizosa que tendrá tolerancia 0 contra la corrupción”. Castel ha lamentado que “tanta corrupción en Cataluña” ha supuesto que no se destine dinero a la construcción de hospitales, acabar con los barracones o desarrollar las infraestructuras necesarias para la provincia de Girona. “No podemos permitir que nos roben ni en catalán ni en castellano, ni en nombre de la república ni en nombre de España, hace falta ejemplaridad y tolerancia 0”, ha insistido.

El candidato liberal ve una “oportunidad histórica” el 14 de febrero de conseguir un gobierno liderado por Ciudadanos que permita “levantar las alfombras de la Generalitat” y ver “qué puede salir de allá bajo después de 40 años de gobiernos nacionalistas y tripartitos”. En relación a esto, ha asegurado que Ciudadanos realizará una auditoría exhaustiva del gasto de la Generalitat “donde encontraremos los chiringuitos, los contratos y el dinero que se han desviado al procés”. “Basta ya de tapar la cartera con la bandera y la incompetencia con la independencia”, ha añadido.

Por otro lado, Ciudadanos se ha reunido esta mañana en Lloret de Mar con el Gremio de Hostelería, el Gremio de Bares y Restaurantes y la Asociación de Comerciantes para analizar la afectación provocada en estos sectores a causa de la pandemia y las restricciones decretadas por la Generalitat.