• El candidat per Girona a les eleccions proposa ajudes de 4.000 euros al pagament del lloguer, microcrèdits de 15.000 euros i zero quotes per a autònoms sense ingressos

Palamós, dilluns 8 de febrer de 2021.- El candidat de Ciutadans (Cs) a les eleccions autonòmiques del 14 de febrer, Jean Castel, ha anunciat aquest matí que la formació liberal proposa una “pla de xoc de 650 milions d’euros en ajudes directes per autònoms, comerços i pimes que estan amb l’aigua al coll”. Castel ha indicat que aquesta “és la mesura més necessària per garantir el sosteniment de les activitats i evitar fallides”, així ho ha manifestat després de mantenir una reunió amb la Cambra de Comerç de Palamós i Fecotur.

El candidat liberal ha aprofitat per desgranar les principals mesures d’aquest pla de xoc com son les ajudes de 4.000 euros pel pagament del lloguer i els subministraments bàsics en establiments d’autònoms i pimes afectats per la covid-19; ajuts del 75% dels seus ingressos pel manteniment de l’activitat d’autònoms i pimes en sectors afectats per la covid-19; ajudes del 15% d’ingressos per a pimes industrials; zero quotes per als autònoms sense ingressos; una tarifa plana per als autònoms que reprenguin la seva activitat després del covid-19; microcrèdits de fins a 15.000 euros avalats per a pimes i autònoms; subvencions del 50% de la inversió per a la digitalització de pimes i autònoms; i subvencions del 60% de la renda per a propietaris que ajornin o baixin el lloguer dels locals d’autònoms i pimes afectats per la covid-19.

“Sense aquestes mesures, sense aquesta acció govern, la nostra economia i el nostre àmbit laboral no estaran garantits”, ha manifestat el candidat liberal abans de demanar el vot per a Ciutadans “perquè som l’única opció política que prioritza la sortida de la crisi i que no quedi ningú enrere”.

 

 

Castel (Cs): “Proponemos un plan de choque de 650 millones de euros en ayudas directas para autónomos, comercios y pymes que están con el agua al cuello”

  • El candidato por Girona a las elecciones propone ayudas de 4.000 euros para el pago del alquiler, microcréditos de 15.000 euros y cero cuotas para autónomos sin ingresos

Palamós, lunes 8 de febrero de 2021.- El candidato de Ciudadanos (Cs) a las elecciones autonómicas del 14 de febrero Jean Castel ha anunciado esta mañana que la formación liberal propone una “plan de choque de 650 millones de euros en ayudas directas para autónomos, comercios y pymes que están con el agua al cuello”. Castel ha indicado que esta “es la medida más necesaria para garantizar el sostenimiento de las actividades y evitar quiebras”, así lo ha manifestado después de mantener una reunión con la Cámara de Comercio de Palamós y Fecotur.

El candidato liberal ha aprovechado para desgranar las principales medidas de este plan de choque como son las ayudas de 4.000 euros para el pago del alquiler y los suministros básicos en establecimientos de autónomos y pymes afectados por la covid-19; ayudas del 75% de sus ingresos para el mantenimiento de la actividad de autónomos y pymes en sectores afectados por la covid-19; ayudas del 15% de ingresos para pymes industriales; cero cuotas para los autónomos sin ingresos; una tarifa plana para los autónomos que retomen su actividad después del covid-19; microcréditos de hasta 15.000 euros avalados para pymes y autónomos; subvenciones del 50% de la inversión para la digitalización de pymes y autónomos; y subvenciones del 60% de la renta para propietarios que aplacen o bajen el alquiler de los locales de autónomos y pymes afectados por la covid-19.

“Sin estas medidas, sin esta acción gobierno, nuestra economía y nuestro ámbito laboral no estarán garantizados”, ha manifestado el candidato liberal antes de pedir el voto para Ciudadanos “porque somos la única opción política que prioriza la salida de la crisis y que no quede nadie atrás”.