• El candidat liberal proposa un pla de rellançament industrial a Catalunya amb un pla d’ajudes per a pimes industrials equivalent al 15% de la facturació perduda per la pandèmia

Figueres, dimecres 10 de febrer de 2021.- El candidat de Ciutadans (Cs) per Girona a les eleccions autonòmiques, Jean Castel, ha reivindicat avui a Figueres el vot per la formació taronja per tal de donar sortida al pacte per “al retorn de les més de 7.000 empreses que van marxar pel procés” i el rellançament de la indústria a Catalunya. “Aquesta és una prioritat de futur per a la nostra comunitat autònoma i especialment per Girona”.

Castel, que s’ha reunit aquest matí amb representants de l’àmbit de l’hostaleria figuerenc, ha indicat que Catalunya “ha perdut massa temps, oportunitats i empreses per la incertesa i la inseguretat que ha generat el procés”. També ha criticat que l’excés de tributs i impostos a Catalunya així com l’excessiva burocràcia, la falta de modernització, l’aposta decidida per la digitalització i la inseguretat econòmica i institucional provocada pel procés “son la lacra que ens han deixat per herència els governs separatistes per la manca de gestió continuada envers les prioritats de la ciutadania”.

El candidat liberal ha exposat les principals línies del pacte pel retorn d’empreses i reindustrialització, el qual passa per “un govern moderat, que compleixi amb la llei i prioritzi l’agenda econòmica i social de Catalunya; una baixada generalitzada d’impostos i una nova línia d’avals públics; simplificar les càrregues administratives “perquè les empreses puguin centrar els seus esforços en produir i no omplir paperassa i complir tràmits”; i una estratègia de rellançament de la indústria a Catalunya “amb un pla d’ajudes directes per pimes industrials equivalent al 15% de la facturació perduda des de l’esclat de la pandèmia i l’ampliació de sòl industrial a Catalunya”.

 

 

Castel (Cs): “El retorno de las más de 7.000 empresas que se marcharon por el procés tiene que ser una prioridad de futuro para nuestra comunidad autónoma”

  • El candidato liberal propone un plan de relanzamiento industrial en Cataluña con un plan de ayudas para pymes industriales equivalente al 15% de la facturación perdida por la pandemia

Figueres, miércoles 10 de febrero de 2021.- El candidato de Ciudadanos (Cs) por Girona a las elecciones autonómicas Jean Castel ha reivindicado hoy en Figueres el voto para la formación naranja para dar salida al pacto por “el retorno de las más de 7.000 empresas que se marcharon por el procés y el relanzamiento de la industria en Cataluña. “Esta es una prioridad de futuro para nuestra comunidad autónoma y especialmente para Girona”.

Castel, que se ha reunido esta mañana con representantes del ámbito de la hostelería de Figueres, ha indicado que Cataluña “ha perdido demasiado tiempo, oportunidades y empresas por la incertidumbre y la inseguridad que ha generado el procés”. También ha criticado que el exceso de tributos e impuestos en Cataluña así como la excesiva burocracia, la falta de modernización, la apuesta decidida por la digitalización y la inseguridad económica e institucional provocada por el procés “es la lacra que nos han dejado por herencia los gobiernos separatistas por la carencia de gestión continuada hacia las prioridades de la ciudadanía”.

El candidato liberal ha expuesto las principales líneas del pacto por el retorno de empresas y reindustrialización, el cual pasa por “un gobierno moderado, que cumpla con la ley y priorice la agenda económica y social de Cataluña; una bajada generalizada de impuestos y una nueva línea de avales públicos; simplificar las cargas administrativas “para que las empresas puedan centrar sus esfuerzos en producir y no llenar papeleo y cumplir trámites”; y una estrategia de relanzamiento de la industria en Cataluña “con un plan de ayudas directas para pymes industriales equivalente al 15% de la facturación perdida desde el estallido de la pandemia y la ampliación de suelo industrial en Cataluña”.