• El cap de llista de Cs per Girona, Jean Castel, reclama “la cooperació entre tots els cossos policials de la província” davant la inseguretat creixent i la paralització de convocatòries de Mossos

Girona, dijous 14 de gener de 2021.- El cap de llista de Ciutadans (Cs) per Girona a les eleccions del 14-F, Jean Castel, ha lamentat que els ciutadans visquin “moments en els quals les comissaries no poden recollir denúncies ni atendre ciutadans per manca d’efectius” i en responsabilitza directament al departament d’Interior “per no saber gestionar ni haver mantingut una ràtio òptima d’agents” per a garantir la seguretat en tots els àmbits competencials que assumeix la policia autonòmica. “Aquesta és una evidencia més que els últims consellers han estat més preocupats pels deliris separatistes que no pas per exercir la responsabilitat del seu càrrec”, ha remarcat.

El candidat liberal ha volgut incidir també en la necessitat de “cooperació entre totes les forces i cossos de seguretat de la província davant la inseguretat creixent que s’està experimentant”. De fet, Castel ha insistit en aquest punt com la millor opció per suplir la manca d’efectius que pateix el cos de Mossos d’Esquadra i “un possible ajornament electoral que també paralitzarà convocatòries” de nous agents.

Castel ha reivindicat la cooperació policial per “l’efectivitat que han demostrat els operatius conjunts” en un moment on la inseguretat està creixent “tant pel que fa a la petita delinqüència de les ciutats com les organitzacions criminals de drogues, tràfic de persones, top manta o okupació d’habitatges”. “Davant d’aquest greu increment de la inseguretat en tots els municipis de Catalunya i una ràtio d’ efectius inferior als necessaris exigim la col·laboració i cooperació amb la resta de forces i cossos de seguretat de l’Estat per a contrarestar la inseguretat a la província de Girona i a tota Catalunya”, ha finalitzat.

 

 

Castel (Cs): “No puede ser que existan momentos en los que las comisarías no puedan recoger denuncias ni atender a ciudadanos por carencia de efectivos”

  • El cabeza de lista de Cs por Girona Jean Castel reclama “la cooperación entre todos los cuerpos policiales de la provincia” ante la inseguridad creciente y la paralización de convocatorias de Mossos

Girona, jueves 14 de enero de 2021.- El cabeza de lista de Ciudadanos (Cs) por Girona a las elecciones del 14-F Jean Castel ha lamentado que los ciudadanos vivan “momentos en los que las comisarías no pueden recoger denuncias ni atender a ciudadanos por carencia de efectivos” y responsabiliza directamente al departamento de Interior “por no saber gestionar ni haber mantenido una ratio óptima de agentes” para garantizar la seguridad en todos los ámbitos competenciales que asume la policía autonómica. “Esta es una evidencia más que los últimos consejeros han estado más preocupados por los delirios separatistas que no por ejercer la responsabilidad de su cargo”, ha remarcado.

El candidato liberal ha querido incidir también en la necesidad de “cooperación entre todas las fuerzas y cuerpos de seguridad de la provincia ante la inseguridad creciente que se está experimentando”. De hecho, Castel ha insistido en este punto como la mejor opción para suplir la carencia de efectivos que sufre el cuerpo de Mossos d’Esquadra y “un posible aplazamiento electoral que también paralizará convocatorias” de nuevos agentes.

Castel ha reivindicado la cooperación policial por “la efectividad que han demostrado los operativos conjuntos” en un momento donde la inseguridad está creciendo “tanto en lo referido a la pequeña delincuencia de las ciudades como las organizaciones criminales de drogas, tráfico de personas, top manta u okupación de viviendas”. “Ante este grave incremento de la inseguridad en todos los municipios de Cataluña y una ratio de efectivos inferior a los necesarios exigimos la colaboración y cooperación con el resto de fuerzas y cuerpos de seguridad del Estado para contrarrestar la inseguridad en la provincia de Girona y en toda Cataluña”, ha finalizado.