• El portaveu provincial de Ciutadans, Jean Castel, ha visitat El Pertús per comprovar de primera mà la situació del teixit comercial i de restauració a la zona fronterera

El Pertús, divendres 18 de desembre de 2020.- “Tornem a veure mesures d’improvisació que confonen els sectors comercials, hotelers i de restauració que son tan importants per l’economia i la feina de la província”. Així s’ha pronunciat el portaveu de Ciutadans a la província, Jean Castel, en una visita a El Pertús per copsar de primera mà la situació del teixit comercial i de restauració a la zona fronterera just després que el Govern hagi anunciat les noves restriccions.

El diputat autonòmic ha criticat “la improvisació” de mesures del Govern que “ni responen a un pla ni s’acompanyen d’ajudes quan el que es necessita és protegir vides, economia i llocs de treball i es decideixen sense tenir en compte l’opinió dels sectors afectats”. A més, Castel ha lamentat “les bandades” del Govern a l’hora de decidir les noves restriccions “perquè s’han decretat sense donar temps a la gent per a que pugui organitzar-se”. En aquest sentit, el parlamentari ha senyalat la rellevància econòmica que suposa la comarca de l’Alt Empordà per a tota la província de Girona i Catalunya, “que no ha de ser víctima de la incompetència d’un Govern que dona bandades” i s’ha mostrat preocupat per l’afectació a curt termini que pot tenir una mala gestió de la situació “pel que fa al tancament de negocis i augment de l’índex d’atur”.

Castel, que també ha visitat els municipis de La Jonquera i Castelló d’Empúries per parlar amb el sector comercial i de restauració sobre l’afectació de la crisi provocada per la Covid-19 ha reclamat  al Govern “més mesures i menys processisme perquè és moment d’estar al costat de tota la ciutadania trobant solucions”.

 

 

Castel (Cs): “Volvemos a ver medidas de improvisación que confunden a los sectores comerciales, hoteleros y de restauración tan importantes para la provincia”

  • El portavoz provincial de Ciudadanos Jean Castel ha visitado El Pertús para comprobar de primera mano la situación del tejido comercial y de restauración en la zona fronteriza

El Pertús, viernes 18 de diciembre de 2020.- “Volvemos a ver medidas de improvisación que confunden a los sectores comerciales, hoteleros y de restauración que son tan importantes para la economía y el trabajo de la provincia”. Así se ha pronunciado el portavoz de Ciudadanos en la provincia Jean Castel en una visita al Pertús para captar de primera mano la situación del tejido comercial y de restauración en la zona fronteriza justo después de que el Govern haya anunciado las nuevas restricciones.

El diputado autonómico ha criticado “la improvisación” de medidas del Govern que “ni responden a un plan ni se acompañan de ayudas cuando lo que se necesita es proteger vidas, economía y puestos de trabajo y se deciden sin tener en cuenta la opinión de los sectores afectados”. Además, Castel ha lamentado “los bandazos” del Govern a la hora de decidir las nuevas restricciones “porque se han decretado sin dar tiempos a la gente para que pueda organizarse”. En este sentido, el parlamentario ha señalado la relevancia económica que supone la comarca del Alt Empordà para toda la provincia de Girona y Cataluña, “que no tiene que ser víctima de la incompetencia de un Govern que da bandazos” y se ha mostrado preocupado por la afectación a corto plazo que puede tener una mala gestión de la situación “en cuanto al cierre de negocios y aumento del índice de paro”.

Castel, que también ha visitado los municipios de La Jonquera y Castelló d’Empúries para hablar con el sector comercial y de restauración sobre la afectación de la crisis provocada por la Covid-19 ha reclamado  al Govern “más medidas y menos processisme porque es momento de estar junto a toda la ciudadanía encontrando soluciones”.