• El portaveu liberal, Cristhian Ortiz, considera irrenunciable aquesta partida en el pressupost municipals juntament amb d’altres 30 mesures que ha remès a l’alcalde

Blanes, dimarts 24 de novembre de 2020.- El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Blanes ha remès a l’equip de govern un document amb 30 propostes perquè siguin recollides en el pressupost municipal de 2021. Entre aquestes, destaca la creació d’un fons de 600.000 euros per a la reactivació econòmica del municipi (500.000 euros) i un paquet d’ajudes directes per als sectors de l’hostaleria, estètica i gimnasos (100.000 euros) afectats per la Covid-19. “Aquesta ha de ser una mesura prioritària i ens semblaria molt estrany que el govern no volgués contemplar-la”, ha assenyalat el portaveu liberal Cristhian Ortiz.

En relació a les inversions, Ortiz ha reclamat una partida de 1.500.000 euros per a iniciar la renovació de l’avinguda Madrid “perquè creiem necessari unir aquesta zona amb la nova reserva natural del Tordera i promocionar aquesta zona turística que està abandonada des de fa anys” i també ha sol·licitat al govern que comprometi una partida per a la creació de la nova prefectura de policia local.

Entre la bateria de propostes que el partit taronja ha traslladat al govern també es troben ajudes per a la digitalització de pimes, un pla estratègic per al comerç local, ajudes al lloguer de fins a 200 euros per a aquelles persones afectades per ERTO, un pla per a la incorporació de policies de barri, la creació d’una unitat de seguiment contra l’okupació juntament amb la creació d’un pla de protecció veïnal antiokupació, ampliar les partides per a associacions benèfiques i retallar les partides per al consorci de la normalització lingüística.

 

 

Cs Blanes propone un fondo de 600.000 euros para la reactivación económica del municipio y ayudas a los negocios afectados por el Covid-19

  • El portavoz liberal Cristhian Ortiz considera irrenunciable esta partida en los presupuestos municipales junto a otras 30 medidas que ha remitido al alcalde

Blanes, martes 24 de noviembre de 2020.- El grupo municipal de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Blanes ha remitido al equipo de gobierno un documento con 30 propuestas para que sean recogidas en el presupuesto municipal de 2021. Entre estas, destaca la creación de un fondo de 600.000 euros para la reactivación económica del municipio (500.000 euros) y un paquete de ayudas directas para los sectores de la hostelería, estética y gimnasios (100.000 euros) afectados por el Covid-19. “Esta tiene que ser una medida prioritaria y nos parecería muy extraño que el gobierno no quisiera contemplarla”, ha señalado el portavoz liberal Cristhian Ortiz.

En relación a las inversiones, Ortiz ha reclamado una partida de 1.500.000 euros para iniciar la renovación de la avenida Madrid “porqué creemos necesario unir esta zona con la nueva reserva natural del Tordera y promocionar esta zona turística que está abandonada desde hace años” y también ha solicitado al gobierno que comprometa una partida para la creación de la nueva prefectura de policía local.

Entre la batería de propuestas que el partido naranja ha trasladado al gobierno también se encuentran ayudas para digitalización de pymes, un plan estratégico para el comercio local, ayudas al alquiler de hasta 200 euros para aquellas personas afectadas por ERTE, un plan para la incorporación de policías de barrio, la creación de una unidad de seguimiento contra la okupación junto con la creación de un plan de protección vecinal antiokupación, ampliar las partidas para asociaciones benéficas y recortar las partidas para el consorcio de la normalización lingüística.