• El portaveu liberal, Daniel Pamplona, critica “l’ocurrència” de Berloso en plena pandèmia i alt risc de rebrot del Covid a Girona, amb els locals d’oci nocturn tancats i la Generalitat havent prohibit el botellón

Girona, divendres 25 de setembre de 2020.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Girona, Daniel Pamplona, ha reclamat a l’alcaldessa de la ciutat que desautoritzi el regidor de seguretat, Eduard Berloso, qui ahir va assegurar en el programa Els 4 Rius de Girona FM que el govern estudiarà la possibilitat d’habilitar espais a l’aire lliure per fer botellón d’una manera legal i controlada. “En plena pandèmia del Covid-19, amb Girona patint un alt risc de rebrot i el botellón prohibit per la Generalitat des del 28 de juliol, ara resulta que l’Ajuntament de Girona està estudiant habilitar un espai, és absolutament irresponsable” ha lamentat Pamplona.

El regidor liberal ha recordat que d’ençà la prohibició del botellón per part de la Generalitat, es va encomanar als ajuntaments vetllar pel compliment de la mesura i se’ls va autoritzar a imposar multes de fins a 15.000 euros. “No entenem a que ve aquesta idea horrible d’habilitar botellòdroms municipals quan tenim els locals d’oci nocturn tancats i nombrosos autònoms han hagut de baixar la persiana definitivament, és una frivolitat” ha indicat Pamplona.

“Resulta que els grups de contacte s’han reduït a 6 persones i ara el regidor de seguretat vol organitzar botellons legals i controlats, és que no s’aguanta per enlloc”, ha reblat el regidor. Per a Pamplona, la situació en què es troba la ciutat a causa de la pandèmia, amb 15.000 famílies sol·licitant ajudes als serveis socials, i nombrosos grups escolars aïllats a causa del virus, fa “inassumible” ni tan sols plantejar-se la possibilitat expressada per Berloso. “No cal estudiar res, ha de ser inviable i l’alcaldessa l’hauria de desautoritzar”, ha remarcat el regidor.

 

 

Cs Girona exige a la alcaldesa que desautorice el regidor de seguridad para decir que estudiará habilitar espacios para hacer “botellón”

  • El portavoz liberal, Daniel Pamplona, critica “la ocurrencia” de Berloso en plena pandemia y alto riesgo de rebrote del Covid a Girona, con los locales de ocio nocturno cercados y la Generalitat habiendo prohibido lo botellón

Girona, viernes 25 de septiembre de 2020.- El portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Girona, Daniel Pamplona, ha reclamado a la alcaldesa de la ciudad que desautorice al concejal de seguridad Eduard Berloso quien ayer aseguró en el programa Els 4 Rius de Girona FM que el gobierno estudiará la posibilidad de habilitar espacios al aire libre para hacer botellón de una manera legal y controlada. “En plena pandemia del Covid-19, con Girona sufriendo un alto riesgo de rebrote y el botellón prohibido por la Generalitat desde el 28 de julio, ahora resulta que el Ayuntamiento de Girona está estudiando habilitar un espacio, es absolutamente irresponsable” ha lamentado Pamplona.

El concejal liberal ha recordado que desde la prohibición del botellón por parte de la Generalitat, se encomendó a los ayuntamientos velar por el cumplimiento de la medida y se los autorizó a imponer multas de hasta 15.000 euros. “No entendemos a que viene esta idea horrible de habilitar botellódromos municipales cuando tenemos los locales de ocio nocturno cerrados y numerosos autónomos han tenido que bajar la persiana definitivamente, es una frivolidad” ha indicado Pamplona.

“Resulta que los grupos de contacto se han reducido a 6 personas y ahora el concejal de seguridad quiere organizar botellones legales y controlados, es que no se aguanta por ninguna parte”, ha remachado el concejal. Para Pamplona, la situación en que se encuentra la ciudad a causa de la pandemia, con 15.000 familias solicitando ayudas a los servicios sociales, y numerosos grupos escolares aislados a causa del virus, hace “inasumible” ni siquiera plantearse la posibilidad expresada por Berloso. “No hay que estudiar nada, tiene que ser inviable y la alcaldesa le tendría que desautorizar”, ha remarcado el regidor.