• La portaveu taronja de Vilafant afirma que “va ser un bon senyal que al juny la Comissió d’Educació votés a favor la proposta de resolució per destinar recursos a la construcció del centre” proposada per Cs

Vilafant, dimarts 21 de juliol de 2020.- La portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Vilafant, Rebeca López, ha assegurat sentir-se molt “satisfeta” davant l’anunci realitzat pel Govern segons el qual s’ha compromès a construir l’institut de Vilafant. “Era una reivindicació de feia molt temps i no podia esperar”, ha senyalat la regidora. El partit taronja havia presentat diverses propostes perquè els pressupostos de la Generalitat incorporessin una partida per a l’edificació d’aquest centre escolar.

La regidora liberal ha indicat que, vist amb perspectiva, “va ser un bon senyal que al juny la Comissió d’Educació ens votés a favor de la proposta de resolució per destinar recursos a la construcció del centre”. En aquest sentit, ha volgut agrair a la Generalitat “que compleixi amb l’acordat” i d’aquesta manera es deixi de tenir un institut en barracons.

 

 

López (Cs): “Estamos muy satisfechos, la construcción del instituto era una reivindicación de hacía mucho tiempo y no podía esperar”

  • La portavoz naranja de Vilafant afirma que “fue una buena señal que en junio la Comisión de Educación votara a favor la propuesta de resolución para destinar recursos a la construcción del centre” propuesta por Cs

Vilafant, martes 21 de julio de 2020.- La portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Vilafant, Rebeca López, ha asegurado sentirse muy “satisfecha” ante el anuncio realizado por el Gobierno según el cual se ha comprometido a construir el instituto de Vilafant. “Era una reivindicación de hacía mucho tiempo y no podía esperar”, ha señalado la concejal. El partido naranja había presentado varias propuestas porque los presupuestos de la Generalitat incorporaran una partida para la edificación de este centre escolar.

La concejal liberal ha indicado que, visto con perspectiva, “fue una buena señal que en junio la Comisión de Educación nos votara a favor de la propuesta de resolución para destinar recursos para la construcción del centro”. En este sentido, ha querido agradecer en la Generalitat “que cumpla con el acordado” y de este modo se deje de tener un instituto en barracones.