• El portaveu autonòmic, Héctor Amelló, apunta que facilitaria la formació de professionals altament qualificats i especialitzats que aportarien més valor al sector serveis

Lloret de Mar, dimecres 15 de juliol de 2020.- “Lloret de Mar és el cinquè destí de sol i platja del nostre país amb 29.000 places hoteleres, 4 càmpings i multitud de comerços, restaurants i activitats vinculades al turisme, per això és un lloc òptim per a la creació d’una Escola d’Hostaleria i Turisme que permeti formar als professionals en tots els estudis del sector”. D’aquesta manera ha defensat el diputat autonòmic de Ciutadans (Cs) per Girona, Héctor Amelló, la creació d’una Escola d’Hostaleria i Turisme en aquesta població turística i a aquest efecte ha presentat una proposta de resolució parlamentària amb la fi que el Departament d’Educació, l’ajuntament i la comunitat educativa local es coordinin i col·laborin per a impulsar el centre d’estudis.

Per al diputat liberal, el dinamisme de l’activitat turística i de serveis complementaris que té la població actualment “permet continuar innovant perquè Lloret mantingui la seva competitivitat com a destí nacional i internacional”. És per aquesta raó que la proposta per a la creació de l’Escola d’Hostaleria i Turisme passa per aconseguir que aquesta ofereixi tota l’oferta de formació professional de la família d’Hostaleria i Turisme. “El model de ciutat turística sostenible que ha impulsat Lloret ha de comptar també amb una eficient col·laboració públic-privada que aposti per la integració d’esforços i mantingui una gestió del turisme altament professionalitzada i competent”, ha indicat Amelló.

D’altra banda, el portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a Lloret, Jordi Hernández, també s’ha manifestat a favor d’aquesta iniciativa i ha reclamat “celeritat”. “L’ideal seria veure que el pressupost de la Generalitat incorpora una partida per a l’escola en els pressupostos de 2021 perquè això seria una mostra de clara voluntat”, ha manifestat.

 

 

Cs propone la creación de una Escuela de Hostelería y Turismo en Lloret de Mar que imparta todas las titulaciones del sector

  • El diputado autonómico, Héctor Amelló, apunta que facilitaría la formación de profesionales altamente cualificados y especializados que aportarían más valor al sector servicios

Lloret de Mar, miércoles 15 de julio de 2020.- “Lloret de Mar es el quinto destino de sol y playa de nuestro país con 29.000 plazas hoteleras, 4 campings y multitud de comercios, restaurantes y actividades vinculadas al turismo, por ello es un lugar óptimo para la creación de una Escuela de Hostelería y Turismo que permita formar a los profesionales en todos los estudios del sector”. De este modo ha defendido el diputado autonómico de Ciudadanos (Cs) por Girona, Héctor Amelló, la creación de una Escuela de Hostelería y Turismo en esta población turística y a tal efecto ha presentado una propuesta de resolución parlamentaria con el fin que el Departament d’Educació, el ayuntamiento y la comunidad educativa local se coordinen y colaboren para impulsar el centro de estudios.

Para el diputado liberal, el dinamismo de la actividad turística y de servicios complementarios que tiene la población actualmente “permite seguir innovando para que Lloret mantenga su competitividad como destino nacional e internacional”. Es por esta razón que la propuesta para la creación de la Escuela de Hostelería y Turismo pasa por conseguir que ésta ofrezca toda la oferta de formación profesional de la familia de Hostelería y Turismo. “El modelo de ciudad turística sostenible que ha impulsado Lloret debe contar también con una eficiente colaboración público-privada que apueste por la integración de esfuerzos y mantenga una gestión del turismo altamente profesionalizada y competente”, ha indicado Amelló.

Por otro lado, el portavoz municipal de Ciudadanos (Cs) en Lloret, Jordi Hernández, también se ha manifestado a favor de esta iniciativa y ha reclamado “celeridad”. “Lo ideal sería ver que el presupuesto de la Generalitat incorpora una partida para la escuela en los presupuestos de 2021 porqué eso sería una muestra de clara voluntad”, ha manifestado.