• El portaveu liberal, Héctor Amelló, demana que no se’ls cobrin taxes a les associacions per crear esdeveniments i fires que atreguin visitants i generin activitat

Figueres, dimecres 10 de juny de 2020.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Figueres, Héctor Amelló, ha anunciat que presentarà una moció per a ser debatuda en el següent ple en la qual proposarà la pacificació els caps de setmana de la Rambla, la plaça de la Palmera i la plaça de Catalunya perquè tot aquest entorn es pugui posar a disposició de les associacions de comerciants, hostaleria i empresaris perquè realitzin esdeveniments i activitats de promoció econòmica de la ciutat. “Creiem interessant facilitar i promoure les iniciatives comercials que permetin revitalitzar el comerç i l’hostaleria de Figueres quan es recuperi la normalitat després de la fase 3 per a poder tornar a generar creixement i ocupació” ha explicat Amelló.

El portaveu liberal ha manifestat que els certàmens, concerts, fires i altres esdeveniments que dissenyin les diferents associacions que formen el teixit econòmic de la ciutat no haurien de comportar el pagament de cap taxa “perquè el comerç i el sector serveis ha patit molt, es tracta dels sectors més importants de Figueres i ens urgeix que recuperi vigor”. Amelló ha assenyalat també que aquestes iniciatives permetran recuperar visitants, turistes i clients perquè “estaran liderades pel propi sector, el qual amb la mesura de la pacificació del centre durant el cap de setmana li estem oferint una eina més per a reflotar”.

“Igual que s’ha estat treballant per salvar vides, ara toca treballar per salvar llocs de treball, comerç i teixit empresarial de Figueres”, ha remarcat el candidat liberal. “No podem deixar de buscar solucions per aquesta crisi i això també passa per muscular el teixit econòmic de Figueres, que permetrà conservar i generar ocupació”, ha apuntat.

 

 

Cs Figueres propone pacificar la Rambla los fines de semana para que comerciantes, hosteleros y empresarios lo usen para eventos de promoción económica de la ciudad

  • El portavoz liberal, Héctor Amelló, pide que no se les cobren tasas a las asociaciones por crear eventos y ferias que atraigan visitantes y generen actividad

Figueres, miércoles 10 de junio de 2020.- El portavoz de Ciudadanos (Cs) en el ayuntamiento de Figueres, Héctor Amelló, ha anunciado que presentará una moción para ser debatida en el siguiente pleno en la que propondrá la pacificación, los fines de semana, de la Rambla, la plaza de la Palmera y la plaza de Catalunya para que todo ese entorno se pueda poner a disposición de las asociaciones de comerciantes, hostelería y empresarios para que realicen eventos y actividades de promoción económica de la ciudad. “Creemos interesante facilitar y promover las iniciativas comerciales que permitan revitalizar el comercio y la hostelería de Figueres en cuanto se recupere la normalidad tras la fase 3 para poder volver a generar crecimiento y empleo” ha explicado Amelló.

El portavoz liberal ha manifestado que los certámenes, conciertos, ferias y demás eventos que diseñen las distintas asociaciones que forman el tejido económico de la ciudad no deberían comportar el pago de ninguna tasa “porque el comercio y el sector servicios han sufrido mucho, se trata de los sectores más importantes de Figueres y nos urge que recupere vigor”. Amelló ha señalado también que dichas iniciativas permitirán recuperar visitantes, turistas y clientes porqué “estarán lideradas por el propio sector, al que con la medida de la pacificación del centro durante el fin de semana le estamos ofreciendo una herramienta más para volver a salir a flote”.

“Igual que se ha estado trabajando para salvar vidas, ahora toca trabajar para salvar puestos de trabajo, comercio y tejido empresarial de Figueres”, ha remarcado el candidato liberal. “No podemos dejar de buscar soluciones para esta crisis y eso también pasa por muscular el tejido económico de Figueres, que permitirá conservar y generar empleo”, ha apuntado.