• El portaveu liberal, Héctor Amelló, indica que de cobrar-se les 1.404 sancions imposades fins avui es podria generar un ingrés de 843.804 euros

Figueres, divendres 8 de maig de 2020.- “És just que els ingressos per les sancions imposades a persones que s’han saltat el confinament durant l’estat d’alarma es destinin a un paquet d’ajudes per als afectats de la Covid-19”. Així de sintètic s’ha mostrat el portaveu de Ciutadans (Cs) a Figueres, Héctor Amelló, per a sol·licitar al govern que utilitzi la recaptació de les 1.404 sancions en un paquet d’ajudes de reactivació econòmica, social i sanitària. “Estem parlant que la sanció mínima és de 601€ i això suposa que es generarà un ingrés de, com a mínim, 843.804 euros si es cobren totes les multes”, ha explicat Amelló.

El regidor liberal ha considerat oportuna fer aquesta petició “perquè no volem veure que el govern utilitza els diners per a una altra cosa que no sigui pal·liar els efectes de la crisi del coronavirus”. És per aquesta raó que ha anunciat que demanarà el “compromís públic” del govern perquè destini la recaptació de les sancions per aquesta finalitat. “És un ingrés extra amb el qual no es comptava i quina millor destinació poden tenir les multes per incomplir el confinament que la lluita per a superar la crisi sanitària, econòmica i social de la Covid-19?”, s’ha preguntat.

 

 

Cs Figueres propone que la recaudación de las sanciones por saltarse el confinamiento se destinen a ayudas para la Covid-19

  • El portavoz liberal, Héctor Amelló, indica que de cobrarse las 1.404 sanciones impuestas hasta la fecha se podría generar un ingreso de 843.804 euros

Figueres, viernes 8 de mayo de 2020.- “Es justo que los ingresos por las sanciones impuestas a personas que se han saltado el confinamiento durante el estado de alarma se destinen a un paquete de ayudas para afectados por la Covid-19”. Así de sintético se ha mostrado el portavoz de Ciudadanos (Cs) en Figueres, Héctor Amelló, para solicitar al gobierno que utilice la recaudación de las 1.404 sanciones en un paquete de ayudas de reactivación económica, social y sanitaria. “Estamos hablando que la sanción mínima es de 601€ y eso supone que se generará un ingreso de, como mínimo, 843.804 euros si se cobran todas las multas”, ha explicado Amelló.

El concejal liberal ha considerado oportuna hacer esta petición “porqué no queremos ver que el gobierno utiliza el dinero para otra cosa que no sea paliar los efectos de la crisis del coronavirus”. Es por esta razón que ha anunciado que pedirá el “compromiso público” del gobierno para que destine la recaudación de las sanciones a ese fin. “Es un ingreso extra con el que no se contaba y ¿qué mejor destino pueden tener las multas por incumplir el confinamiento que la lucha para superar la crisis sanitaria, económica y social de la Covid-19?”, se ha preguntado.