• El portaveu liberal, Cristóbal Posadas, indica que això permetrà salvar els contractes dels artistes perquè no surtin perjudicats

Palamós, dilluns 4 de maig de 2020.- El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Palamós, Cristóbal Posadas, ha demanat al govern municipal que no opti per la suspensió de la Festa Major i accepti la seva proposta de posposar tots els actes “per salvar la pròpia celebració i mantenir també els contractes artístics per no perjudicar un sector que ha quedat molt tocat per la situació de la Covid-19”.

Posadas ha reconegut que amb la situació actual serà difícil que pugui celebrar-se la tradicional fira d’atraccions a causa de les restriccions en les aglomeracions de públic “però això no implica suspendre la Festa Major perquè podem intentar adaptar-la en diversos espais per a fer-la més dispersa i programar múltiples actes per a diferents edats i així evitar les concentracions en un mateix punt”.

El regidor liberal ha demanat al govern local que estudiï totes les opcions possibles per evitar l’anul·lació de la Festa Major “i així contribuir, en la mesura que sigui possible, a no fer més dura la situació per als veïns, empresaris i restauradors que ja estan patint els efectes econòmics de la pandèmia”.

 

 

Cs Palamós pide evitar la suspensión de la Fiesta Mayor y propone que los actos se pospongan

  • El portavoz liberal, Cristóbal Posadas, indica que eso permitirá salvar los contratos de los artistas para que no salgan perjudicados

Palamós, lunes 4 de mayo de 2020.- El portavoz municipal de Ciudadanos (Cs) en el ayuntamiento de Palamós, Cristóbal Posadas, ha pedido al gobierno municipal que no opte per la suspensión de la Fiesta Mayor y acepte su propuesta de posponer todos los actos “para salvar la propia celebración y mantener también los contratos artísticos para no perjudicar un sector que ha quedado muy tocado por la situación de la Covid-19”.

Posadas ha reconocido que con la situación actual será difícil que pueda celebrarse la tradicional feria de atracciones a causa de las restricciones a las aglomeraciones de público “pero eso no implica suspender la Fiesta Mayor porqué podemos intentar adaptarla en varios espacios para hacerla más dispersa y programar múltiples actos para diferentes edades y así evitar las concentraciones en un mismo punto”.

El concejal liberal ha pedido al gobierno local que estudie todas las opciones posibles para evitar la anulación de la Fiesta Mayor “y así contribuir, en la medida de lo posible, a no hacer más dura la situación para los vecinos, empresarios y restauradores que ya están sufriendo los efectos económicos de la pandemia”.