• La formació taronja presenta una iniciativa perquè es persegueixin judicialment aquestes actituds intolerants i es reconegui la tasca d’aquests professionals

Blanes, dimecres 29 d’abril de 2020.- “Des de Ciutadans condemnem els insults i amenaces que reben alguns professionals que lluiten a primera línia per combatre el Covid-19”. D’aquesta manera s’ha expressat el portaveu de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Blanes, Cristhian Ortiz, després que alguns professionals que lluiten en primera línia contra aquesta pandèmia hagin estat assenyalats. “Es tracta de manifestacions menyspreables que han rebut només per tornar als seus domicilis després de passar hores i hores treballant”, ha lamentat el regidor de Cs.

Ortiz ha insistit que moltes de les persones assetjades i insultades “han seguit acudint al seu treball, en molts casos sense ser proveïts de suficient material de protecció”, i ha recalcat que “amb el seu esforç han mantingut en peu el país “.

És per això que Ortiz ha explicat que des la seva formació han presentat una iniciativa a l’ajuntament que d’una banda condemni aquestes conductes i de l’altra sigui un reconeixement públic i institucional a la gran tasca que exerceixen aquests professionals. Així mateix, Ortiz ha recordat que aquests incidents d’odi basats en la intolerància cap a les persones que poden estar en contacte amb afectats pel COVID-19, poden ser constitutius de delicte. “Hem d’actuar contra aquestes situacions mitjançant manifestos i impulsant, si cal, accions legals”, ha afegit el regidor taronja.

Tot i això, el regidor liberal ha destacat que es tracta de conductes minoritàries ja que la majoria d’aquests professionals “han despertat una onada d’admiració a tot el món”.

 

 

Ciudadanos Blanes condena los insultos y las amenazas a algunos profesionales que luchan en primera línea contra el Covid-19

  • La formación naranja presenta una iniciativa para que se persigan judicialmente estas actitudes intolerantes y se reconozca la labor de estos profesionales

Blanes, miércoles 29 de abril de 2020.- “Desde Ciudadanos condenamos los insultos y amenazas que reciben algunos profesionales que luchan en primera línea para combatir el Covid-19”. De esta forma se ha expresado el portavoz de Ciudadanos (Cs) en el ayuntamiento de Blanes, Cristhian Ortiz, después de que algunos profesionales que luchan en primera línea contra esta pandemia hayan sido señalados. “Se trata de manifestaciones despreciables que han recibido solo por regresar a sus domicilios después de pasar horas y horas trabajando”, ha lamentado el edil de Cs.

Ortiz ha insistido en que muchas de las personas acosadas e insultadas “han seguido acudiendo a su trabajo, en muchos casos sin ser provistos de suficiente material de protección”, y ha recalcado que “con su esfuerzo han mantenido en pie el país”.

Es por ello que Ortiz ha explicado que desde su formación han presentado una iniciativa en el ayuntamiento que por un lado condene estas conductas y por otro sea un reconocimiento público e institucional a la gran labor que ejercen estos profesionales. Asimismo, Ortiz ha recordado que estos incidentes de odio basados en la intolerancia hacia las personas que pueden estar en contacto con afectados por el COVID-19, pueden ser constitutivos de delito. “Debemos actuar contra estas situaciones mediante manifiestos e impulsando, si es necesario, acciones legales”, ha agregado el concejal naranja.

A pesar de esto, el regidor liberal ha destacado que se trata de conductas minoritarias puesto que la mayoría de estos profesionales “han despertado una ola de admiración en todo el mundo”.