• El portaveu municipal, Joan Farré, recorda que el virus ha afectat molt especialment les persones de la residència Gent Gran de Palafrugell

Palafrugell, dilluns 27 d’abril de 2020.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Palafrugell, Joan Farré, ha sol·licitat a l’alcalde que decreti dol oficial indefinit a la ciutat i faci onejar la bandera oficial a mitja asta en senyal de dol pels morts a causa de la Covid-19. “Creiem que, d’una manera molt especial, aquest gest ha d’anar destinat a les persones difuntes i familiars i amics dels morts a la residència Gent Gran de Palafrugell, que ha estat assotada d’una manera particular pel virus”, ha exposat Farré.

El regidor liberal ha indicat que la proposta “és una manera de fer veure a la ciutadania que compartim el seu dolor, perquè el virus està afectant molt principalment les persones grans i qui més qui menys té un conegut o coneix algú del municipi que ha perdut la vida”. A més, Farré ha reclamat la convocatòria urgent del Patronat de la Fundació de la Residència Gent Gran de Palafrugell per fer el seguiment de la situació actual i “prendre les mesures necessàries per la millora de la gestió”.

 

 

Cs Palafrugell pide que se declare luto indefinido en el municipio y ondee la bandera a media asta por las víctimas de la Covid-19

  • El portavoz municipal, Joan Farré, recuerda que el virus ha afectado muy especialmente a las personas de la residencia Gent Gran de Palafrugell

Palafrugell, lunes 27 de abril de 2020.- El portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Palafrugell, Joan Farré, ha solicitado al alcalde que decrete luto oficial indefinido en la ciudad y haga ondear la bandera oficial a media asta en señal de luto por los muertos a causa de la Covid-19. “Creemos que, de una manera muy especial, este gesto tiene que ir destinado a las personas difuntas y familiares y amigos de los muertos en la residencia Gent Gran de Palafrugell, que ha sido azotada de una manera particular por el virus”, ha expuesto Farré.

El concejal liberal ha indicado que la propuesta “es una manera de hacer ver a la ciudadanía que compartimos su dolor, porque el virus está afectando muy principalmente a las personas mayores y quién más quién menos tiene un conocido o conoce a alguien del municipio que ha perdido la vida”. Además, Farré ha reclamado la convocatoria urgente del Patronato de la Fundación de la Residencia Gent Gran de Palafrugell para hacer el seguimiento de la situación actual y “tomar las medidas necesarias para la mejora de la gestión”.