• El partit liberal ha presentat una esmena per suprimir aquest increment “perquè estem davant la pitjor crisi sanitària, econòmica i social que hem viscut mai”

Santa Coloma de Farners, dilluns, 27 d’abril de 2020.- “Ens sembla indecent que en plena crisi del coronavirus el president i els dos vicepresidents del Consell Comarcal de la Selva es puguin el sou”. Així de rotund s’ha mostrat el conseller comarcal de Ciutadans (Cs) i alhora regidor de Lloret de Mar, Miguel Ángel González, per criticar l’increment de la retribució que han pactat JxCat, IdS i PSC i ha anunciat que presentarà una esmena en el ple que se celebrarà demà dimarts “confiant que se suprimeixi aquest increment injustificat de sous enmig de la pitjor crisi sanitària, econòmica i social que hem viscut mai”.

Per al portaveu liberal, que el president del Consell, Salvador Balliu (JxCat), i els dos vicepresidents, Pere Garriga (Ids) i Francesc Jesús Becerra (PSC) no facin marxa enrere en aquest assumpte “afectarà la reputació de la institució comarcal perquè el tripartit està aprofitant una situació de crisi absoluta per prendre decisions que no beneficien la ciutadania”. González ha assegurat que Ciutadans “sempre té la mà estesa per buscar acords per fer front a l’emergència sanitària i econòmica que estem patint però no perquè el tripartit s’apugi el sou”.

“No és moment d’aprofitar la pujada de sous als funcionaris per apujar-se el sou com a polítics, ni és urgent ni està justificat”, ha sentenciat González. El conseller comarcal també ha volgut recordar com el president del Consell “es va posar el màxim sou legal fa només 9 mesos i està cobrant 58.372,36 euros l’any, el vicepresident Garriga en cobra 48.500 euros per 35 hores i el vicepresident Becerra 24.250 euros per 17,5 hores i a tot això ja ens hi vam oposar durant el cartipàs i esperem que facin marxa enrere”.

 

 

González (Cs): “Nos parece indecente que en plena crisis el presidente y dos vicepresidentes del Consejo Comarcal de la Selva se suban el sueldo”

  • El portavoz liberal ha presentado una enmienda para suprimir este incremento “porque estamos ante la peor crisis sanitaria, económica y social que hemos vivido nunca”

Santa Coloma de Farners, lunes 27 de abril de 2020.- “Nos parece indecente que en plena crisis del coronavirus el presidente y los dos vicepresidentes del Consejo Comarcal de la Selva se suban el sueldo”. Así de rotundo se ha mostrado el consejero comarcal de Ciudadanos (Cs) y a la vez concejal de Lloret de Mar, Miguel Ángel González, para criticar el incremento de la retribución que han pactado JxCat, IdS y PSC y ha anunciado que presentará una enmienda en el pleno que se celebrará mañana martes “confiando que se suprima este incremento injustificado de sueldos en medio de la peor crisis sanitaria, económica y social que hemos vivido nunca”.

Para el portavoz liberal, que el presidente del Consejo, Salvador Balliu (JxCat), y los dos vicepresidentes, Pere Garriga (Ids) y Francesc Jesús Becerra (PSC) no den marcha atrás en este asunto “afectará a la reputación de la institución comarcal porque el tripartito está aprovechando una situación de crisis absoluta para tomar decisiones que no benefician a la ciudadanía”. González ha asegurado que Ciudadanos “siempre tiene la mano extendida para buscar acuerdos para hacer frente en la emergencia sanitaria y económica que estamos sufriendo pero no para que el tripartito se suba el sueldo”.

“No es momento de aprovechar la subida de sueldos a los funcionarios para subirse el sueldo como políticos, ni es urgente ni está justificado”, ha sentenciado González. El consejero comarcal también ha querido recordar como el presidente del Consejo “se puso el máximo sueldo legal hace solo 9 meses y está cobrando 58.372,36 euros el año, el vicepresidente Garriga  cobra 48.500 euros por 35 horas y el vicepresidente Becerra 24.250 euros por 17,5 horas y a todo esto ya nos opusimos durante el cartapacio y esperamos que den marcha atrás”.