• El portaveu liberal, Héctor Amelló, ha indicat que “és moment de ser exemplars” i presenta una moció amb la qual dona per fet que “la resta de partits es mostrarà d’acord”

Figueres, dimarts 21 d’abril de 2020.- El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Figueres, Héctor Amelló, ha presentat una moció per a ser debatuda en el següent ple municipal per acordar la reducció del 25% del sou de tots els regidors i els càrrecs de confiança de l’Ajuntament des del mes de maig fins el desembre. “Entenem que la resta de partits es mostrarà d’acord en aprovar aquesta mesura excepcional per a poder disposar de més recursos per a combatre la Covid-19”, ha exposat Amelló.

El portaveu liberal ha assegurat que ara “és moment de ser exemplars” davant la crisi sanitària, social i econòmica que suposa el coronavirus perquè “centenars de famílies han vist reduïts els seus ingressos, milers de ciutadans s’han vist afectats per un ERTE, els autònoms i comerciants de Figueres estan amb les persianes baixades i zero euros a la caixa”. Per totes aquestes raons, Amelló ha demanat un esforç a tots els càrrecs electes i càrrecs de confiança per a prioritzar l’ajuda a famílies, autònoms i empreses.

Amelló ha recordat que la declaració de l’estat d’alarma ha anat acompanyada de l’aplicació d’un seguit de mesures que estan tenint “un inevitable i elevat impacte social i econòmic en la majoria dels sectors del teixit associatiu i cultural del nostre municipi i de sectors productius com el comerç, l’hostaleria, el sector turístic, els mercats municipals, els mercats de venda no sedentària, les fires d’atraccions, les activitats culturals, esportives i lúdiques”.

 

 

Cs Figueres propone la reducción del 25% del sueldo de todos los concejales y los cargos de confianza del Ayuntamiento

  • El portavoz liberal, Héctor Amelló, ha indicado que “es momento de ser ejemplares” y presenta una moción con la que da por sentado que “el resto de partidos se mostrará de acuerdo”

Figueres, martes 21 de abril de 2020.- El portavoz municipal de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Figueres, Héctor Amelló, ha presentado una moción para ser debatida en el siguiente pleno municipal para acordar la reducción del 25% del sueldo de todos los concejales y los cargos de confianza del Ayuntamiento desde el mes de mayo hasta diciembre. “Entendemos que el resto de partidos se mostrará de acuerdo en aprobar esta medida excepcional para poder disponer de más recursos para combatir la Covid-19”, ha expuesto Amelló.

El portavoz liberal ha asegurado que ahora “es momento de ser ejemplares” ante la crisis sanitaria, social y económica que supone el coronavirus porque “cientos de familias han visto reducidos sus ingresos, miles de ciudadanos se han visto afectados por un ERTE, los autónomos y comerciantes de Figueres están con las persianas bajadas y cero euros en caja”. Por todas estas razones, Amelló ha pedido un esfuerzo a todos los cargos electos y cargos de confianza para priorizar la ayuda a familias, autónomos y empresas.

Amelló ha recordado que la declaración del estado de alarma ha ido acompañada de la aplicación de una serie de medidas que están teniendo “un inevitable y elevado impacto social y económico en la mayoría de los sectores del tejido asociativo y cultural de nuestro municipio y de sectores productivos como el comercio, la hostelería, el sector turístico, los mercados municipales, los mercados de venta no sedentaria, las ferias de atracciones, las actividades culturales, deportivas y lúdicas”.