• El portaveu  liberal, Héctor Amelló, demana al govern que faci marxa enrera i alliberi 1,5 milions del pressupost per fer front a la crisi econòmica i social de Figueres

Figueres, diumenge 12 d’abril de 2020.- “Ens sembla indecent que el govern aprofiti la pandèmia del Covid-19 per a col·locar com a director d’urbanisme al familiar de l’actual regidor d’urbanisme per 80.000 euros l’any”. Així de crític s’ha mostrat el portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Figueres, Héctor Amelló, davant la decisió del govern municipal d’aprovar en el ple del pròxim dijous la contractació d’un director d’urbanisme que és família directa del regidor de la mateixa àrea. “Ens fa olor d’un tracte de favor que s’està practicant enmig de la pitjor crisi sanitària, social i econòmica que hem patit a Espanya i Figueres i a més es farà en un ple virtual”, ha manifestat Amelló.

Per al portaveu liberal “no hi ha cap raó objectiva per aquesta contractació, portem sis mesos sense director d’urbanisme però és que, a més, tenim funcionaris municipals absolutament preparats per a complir amb aquesta tasca”, ha indicat. Amelló ha qüestionat aquesta maniobra del govern d’ERC, PSC, Guanyem i Canviem lamentant que davant la situació de Figueres “amb els comerços tancats i sense generar ingressos i amb unes perspectives turístiques nefastes el govern deuria precisament posar-se a treballar per a revertir la situació econòmica i no col·locar el familiar d’un regidor per 80.000 euros l’any”.

Amelló ha anunciat que votarà en contra de la proposta i demanarà al govern que es replantegi aquesta “decisió indecent”. “L’urgent a Figueres és alliberar 1,5 milions del pressupost, buscar el consens per a la reactivació econòmica per a traçar el futur d’aquesta ciutat i no endollar a familiars aprofitant la pitjor crisi de la història recent, és indigne”.

 

 

Amelló (Cs): “Nos parece indecente que el gobierno aproveche la pandemia para colocar al familiar de un concejal por 80.000 euros al año”

  • El portavoz liberal, Héctor Amelló, pide al gobierno que de marcha atrás y libere 1,5 millones del presupuesto para hacer frente a la crisis económica y social de Figueres

Figueres, domingo 12 de abril de 2020.- “Nos parece indecente que el gobierno aproveche la pandemia de la Covid-19 para colocar como director de urbanismo al familiar del actual concejal de urbanismo por 80.000 euros al año”. Así de crítico se ha mostrado el portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Figueres, Héctor Amelló, ante la decisión del gobierno municipal de aprobar en el pleno del próximo jueves la contratación de un director de urbanismo que es familia directa del concejal de la misma área. “Nos huele a un trato de favor que se está practicando en medio de la peor crisis sanitaria, social y económica que hemos sufrido en España y en Figueres y además se hará en un pleno virtual”, ha manifestado Amelló.

Para el portavoz liberal “no hay ninguna razón objetiva para esa contratación, llevamos seis meses sin director de urbanismo pero es que, además, tenemos funcionarios municipales absolutamente preparados para cumplir esa tarea”, ha indicado. Amelló ha cuestionado esta maniobra del gobierno de ERC, PSC, Guanyem y Canviem lamentando que ante la situación de Figueres “con los comercios cerrados y sin generar ingresos y con unas perspectivas turísticas nefastas el gobierno debería precisamente ponerse a trabajar para revertir la situación económica y no colocar al familiar de un concejal por 80.000 euros al año”.

Amelló ha anunciado que votará en contra de la propuesta y pedirá al gobierno que se replantee esta “decisión indecente”. “Lo urgente en Figueres es liberar 1,5 millones del presupuesto, buscar el consenso para la reactivación económica para trazar el futuro de esta ciudad y no enchufar a familiares aprovechando la peor crisis de la historia reciente, es indigno”.