• La portaveu municipal, Rebeca López, recorda que és una demanda dels veïns que s’arrossega des de 2015 sense que el govern hagi fet res per resoldre-ho

Vilafant, 6 de desembre de 2019.- La portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Vilafant, Rebeca López, ha celebrat l’aprovació de la seva moció de Cs sol·licitant un seguit de millores pel carrer Santa Llogaia però ha avisat que “nosaltres no ens fiarem de la paraula de l’alcaldessa fins que hi hagi una partida específica reflectida en el pressupost”. De fet, la regidora ha condicionat la negociació del pressupost a que el govern compleixi el que va dir durant el ple i incorpori partides econòmiques concretes per la supressió de les barreres arquitectòniques i el soterrament de les línies de servei públic com el cablejat elèctric i telefònic.

“És molt fàcil venir al ple, dir que sí a tot i després no fer res, així que nosaltres vetllarem perquè les obres de millora s’executin en la seva totalitat”, ha remarcat López, qui considera necessari abordar la situació del carrer Santa Llogaia amb urgència només iniciar-se el 2020. Ha recordat que “l’any 2015 l’Associació de les Forques va elaborar un informe fotogràfic amb 73 punts on s’havien d’eliminar les barreres arquitectòniques” i ha lamentat que “encara està tot igual” abans d’esmentar que “aleshores, com ara, manava el PSC”.

 

 

Cs Vilafant consigue una partida para la calle Santa Llogaia en los nuevos presupuestos

  • La portavoz municipal, Rebeca López, recuerda que es una demanda de los vecinos que se arrastra desde 2015 sin que el gobierno haya hecho nada para resolverlo

Vilafant, 6 de diciembre de 2019.- La portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Vilafant, Rebeca López, ha celebrado la aprobación de su moción de Cs solicitando una serie de mejoras para la calle Santa Llogaia pero ha avisado que “nosotros no nos fiaremos de la palabra de la alcaldesa hasta que haya una partida específica reflejada en el presupuesto”. De hecho, la concejal ha condicionado la negociación del presupuesto a que el gobierno cumpla lo que dijo durante el pleno e incorpore partidas económicas concretas por la supresión de las barreras arquitectónicas y el soterramiento de las líneas de servicio público como el cableado eléctrico y telefónico.

“Es muy fácil venir al pleno, decir que sí a todo y después no hacer nada, así que nosotros velaremos para que las obras de mejora se ejecuten en su totalidad”, ha remarcado López, quien considera necesario abordar la situación de la calle Santa Llogaia con urgencia nada más empezar 2020. Ha recordado que “en 2015 la Asociación de les Forques elaboró un informe fotográfico con 73 puntos donde se tenían que eliminar las barreras arquitectónicas” y ha lamentado que “todavía está todo igual” antes de mencionar que “entonces, como ahora, mandaba el PSC”.