• La regidor liberal, Elisabeth Guillén, qüestiona que l’anterior alcalde no assumeixi responsabilitats després de la resolució del Tribunal de Contractes

Figueres, dimecres 27 de novembre de 2019.- “Resulta lamentable la situació del contracte d’escombraries a Figueres i que per la mala gestió de l’anterior govern continuem tenint una ciutat bruta i descurada”. D’aquesta manera ha lamentat la regidora de Ciutadans (Cs) a Figueres, Elisabeth Guillén, “la situació enquistada” amb l’empresa d’escombraries i que ara s’ha vist agreujada per la resolució del Tribunal de Contractes de Catalunya que ha donat la raó a les empreses que van impugnar l’última pròrroga del servei que es va concedir a Ecoserveis. “Un dels principals problemes de la ciutat és el deficient servei de neteja que tenim i ara això seguirà així molt temps”, ha indicat Guillén.

La regidora liberal ha recordat que l’actual contracte d’escombraries ha estat prorrogat dues vegades malgrat el “descontentament general” amb el servei. “Crec que aquí hauria d’assumir responsabilitats el Sr. Masquef i en comptes d’això el veiem assegut en el ple municipal i proposant un govern de coalició”, ha remarcat. Per a Guillén, la situació amb el servei d’escombraries és “d’enorme gravetat” perquè més enllà de la necessitat de realitzar un nou concurs públic per adjudicar aquest contracte “Figueres continuarà bruta fins a nova licitació i això pot suposar fins a un any”.

 

 

Cs Figueres lamenta que la ciudad seguirá manteniendo un deficiente servicio de recogida de basuras

  • La concejal liberal, Elisabeth Guillén, cuestiona que el anterior alcalde no asuma responsabilidades después de la resolución del Tribunal de Contratos

Figueres, miércoles 27 de noviembre de 2019.- “Resulta lamentable la situación de la contrata de basuras en Figueres y que por la mala gestión del anterior gobierno sigamos teniendo una ciudad sucia y descuidada”. De esta manera ha lamentado la concejal de Ciudadanos (Cs) en Figueres, Elisabeth Guillén, “la situación enquistada” con la empresa de basuras y que ahora se ha visto agravada por la resolución del Tribunal de Contratos de Cataluña que ha dado la razón a las empresas que impugnaron la última prórroga del servicio que se concedió a Ecoserveis. “Uno de los principales problemas de la ciudad es el deficiente servicio de limpieza que tenemos y ahora esto seguirá así mucho tiempo”, ha indicado Guillén.

La concejal liberal ha recordado que la actual contrata de basuras ha sido prorrogada dos veces a pesar del “descontento general” con el servicio. “Creo que aquí debería asumir responsabilidades el sr. Masquef y en vez de eso lo vemos sentado en el pleno municipal y proponiendo un gobierno de coalición”, ha remarcado. Para Guillén, la situación con el servicio de basuras es “de enorme gravedad” porque más allá de la necesidad de realizar un nuevo concurso público para adjudicar este contrato “Figueres seguirá sucia hasta nueva licitación y eso puede suponer hasta un año”.