• El candidat liberal*, Héctor Amelló, recorda que “només ens separa un punt d’aconseguir escó” i demana als votants de PP i PSOE que “facin un vot útil a la formació taronja”

Olot, 8 de novembre de 2019.- El candidat de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, ha demanat aquest matí el vot per a la formació taronja perquè “si el constitucionalisme vol representació per Girona al Congrés l’única opció d’obtenir diputat és Ciutadans”. Amelló ha recordat que tan sols “ens separa un punt d’aconseguir escó” i és per aquesta raó que ha demanat als electors que “facin vot útil” i concentrin tot el suport en el partit taronja perquè “el vot a Ciutadans val triple: frena el separatisme, posa en marxa les reformes i desbloqueja Espanya”.

El polític liberal ha aprofitat la visita que ha realitzat aquest matí a la ciutat d’Olot per a reunir-se amb afiliats i militants i donar a conèixer el projecte del partit taronja. També ha escoltat els veïns de la població, que li han expressat el seu malestar per la “destralada fiscal” que el govern separatista local acaba d’efectuar amb la pujada de l’IBI i la taxa de residus. Per aquesta raó, Amelló els ha exposat que Ciutadans està compromès amb “mesures d’alleujament fiscal per a les famílies” com la baixada de l’IRPF, la supressió de l’impost de successions i donacions, l’exempció de la plusvàlua municipal quan no hi ha increment del valor i el sanejament de les finances públiques.

D’altra banda, Amelló ha explicat als veïns que li han expressat la seva preocupació per la situació a Catalunya que el pla de Ciutadans és “aplicar l’article 155 fins assegurar el restabliment de la Constitució a Catalunya, millorar els instruments per a protegir els espanyols dels cops d’estat en el segle XXI, prohibir les subvencions a associacions que persegueixen interessos contraris a l’ordre constitucional, tancar “ambaixades” autonòmiques i aprovar una llei de llengües oficials que garanteixin l’ús de l’espanyol com a llengua oficial i comuna a tota Espanya”.

 

 

Amelló (Cs): “Si el constitucionalismo quiere representación por Girona en el Congreso la única opción de obtener diputado es Ciudadanos”

  • El candidato liberal, Héctor Amelló, recuerda que “solo nos separa un punto de conseguir escaño” y pide a los votantes de PP y PSOE a que “hagan un voto útil a la formación naranja”

Olot, 8 de noviembre de 2019.- El candidato de Ciudadanos (Cs) al Congreso de los Diputados por Girona, Héctor Amelló, ha pedido esta mañana el voto para la formación naranja porque “si el constitucionalismo quiere representación por Girona en el Congreso la única opción de obtener diputado es Ciudadanos”. Amelló ha recordado que tan solo “nos separa un punto de conseguir escaño” y es por esa razón que ha pedido a los electores que “hagan voto útil” y concentren todo el apoyo en el partido naranja porque “el voto a Ciudadanos vale triple: frena al separatismo, pone en marcha las reformas y desbloquea España”.

El político liberal ha aprovechado la visita que ha realizado esta mañana en la ciudad de Olot para reunirse con afiliados y militantes y dar a conocer el proyecto del partido naranja. También ha escuchado a los vecinos de la población, que le han expresado su malestar por el “hachazo fiscal” que el gobierno separatista local acaba de efectuar con la subida del IBI y la tasa de residuos. Por esa razón, Amelló les ha expuesto que Ciudadanos está comprometido con “medidas de alivio fiscal para las familias” como la bajada del IRPF, la supresión del impuesto de sucesiones y donaciones, la exención de la plusvalía municipal cuando no hay incremento del valor y el saneamiento de las finanzas públicas.

Por otro lado, Amelló ha explicado a los vecinos que le han expresado su preocupación por la situación en Cataluña que el plan de Ciudadanos es “aplicar el artículo 155 hasta asegurar el restablecimiento de la Constitución en Cataluña, mejorar los instrumentos para proteger a los españoles de los golpes de Estado en el siglo XXI, prohibir las subvenciones a asociaciones que persiguen intereses contrarios al orden constitucional, cerrar “embajadas” autonómicas y aprobar una ley de lenguas oficiales que garanticen el uso del español como lengua oficial y común en toda España”.