• Carrizosa visita Lloret de Mar,  juntament amb el candidat per Girona, idenuncia el pacte de la vergonya entre socialistes i separatistes a l’ajuntament d’aquest municipi

Lloret de Mar, dimecres 6 de novembre del 2019. “Ciutadans no bloquejarà un proper govern d’Espanya perquè els espanyols no volen unes terceres eleccions”. Així ho ha afirmat el president de el grup parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, que ha destacat però, que Ciutadans concorre a les eleccions amb la intenció de guanyar-les i formar un govern amb el PP. Si això no és possible, ha manifestat, “no ens embarcarem amb Sánchez, però no abocarem els espanyols a unes terceres eleccions”.

Tot i això Carrizosa ha ressaltat que la formació taronja es deu als seus electors i que per aquesta raó imposarà com a condicions la defensa de la convivència, un règim econòmic més favorable, una Espanya reformada i la unió i la igualtat dels espanyols.

En relació a les declaracions de Pedro Sánchez en què indicava que la Fiscalia està sota el control de Govern, Carrizosa li ha recordat que ni els fiscals, ni els jutges, ni l’advocacia de l’estat obeeixen les seves ordres. “Sánchez és capaç de manipular electoralment les principals institucions de l’Estat”, ha lamentat el portaveu de Cs. Finalment Carrizosa ha destacat que la formació liberal estarà sempre al costat de les institucions de l’estat perquè “Puigdemont ha de comparèixer davant de la justícia espanyola i respondre pels seus delictes”

Carrizosa ha fet aquestes declaracions durant una visita a Lloret de Mar acompanyat del candidat de Cs per Girona, Hector Amelló i diputats per la província. Amelló ha denunciat el “pacte de la vergonya” de PSC amb els separatistes en aquest municipi. “Hi havia una majoria alternativa amb Ciutadans, però el PSC va preferir pactar amb els que volen trencar la igualtat, la llibertat i la unió”, ha lamentat.

D’altra banda, Amelló també ha carregat contra el candidat socialista per Girona després que en una entrevista al Diari de Girona deixés la porta oberta a indultar o amnistiar els líders separatistes condemnats per delictes de. El candidat liberal ha indicat que “el PSC va arribar a el poder per la porta de darrere, que governa amb els separatistes en més de 40 ajuntaments i la Diputació de Barcelona”.

 

 

Carrizosa: “Ciudadanos no va a bloquear un próximo gobierno de España porque los españoles no quieren unas terceras elecciones”

  • Carrizosa visita Lloret de Mar, junto al candidato por Girona, y denuncia el pacto de la vergüenza entre socialistas y separatistas en el ayuntamiento de este municipio

Lloret de Mar, miércoles 6 de noviembre de 2019. “Ciudadanos no va a bloquear un próximo gobierno de España porque los españoles no quieren unas terceras elecciones”. Así lo ha afirmado el presidente del grupo parlamentario de Cs, Carlos Carrizosa, que ha destacado no obstante,  que Ciudadanos concurre a las elecciones con la intención de ganarlas y formar un gobierno con el PP. Si esto no es posible, ha manifestado, “no nos embarcaremos con Sánchez, pero no abocaremos a los españoles a unas terceras elecciones”.

A pesar de esto Carrizosa ha resaltado que la formación naranja se debe a sus electores  y que por esta razón impondrá  como condiciones la defensa de la convivencia, un régimen económico más favorable, una España reformada  y la unión y la igualdad de los españoles.

En relación a las declaraciones de Pedro Sánchez en las que indicaba que la Fiscalía está bajo el control del Gobierno, Carrizosa le ha recordado que  ni los fiscales,  ni los jueces, ni la abogacía del estado obedecen sus órdenes. “Sánchez es capaz de manipular electoralmente las principales instituciones del Estado”, ha lamentado el portavoz de Cs. Finalmente Carrizosa ha  destacado que la formación liberal  estará siempre junto a las instituciones del estado porque “Puigdemont tiene que comparecer ante la justicia española y responder por sus delitos”

Carrizosa ha hecho estas declaraciones durante una visita a Lloret de Mar acompañado del candidato de Cs por Girona, Hector Amelló y diputados por la provincia. Amelló ha denunciado el “pacto de la vergüenza”  del PSC con los separatistas en este municipio. “Existía una mayoría alternativa con Ciudadanos, pero el PSC prefirió pactar con los que quieren romper la igualdad, la libertad y la unión”, ha lamentado.

Por otro lado, Amelló también ha cargado contra el candidato socialista por Girona después que en una entrevista en el Diari de Girona dejara la puerta abierta a indultar o amnistiar a los líderes separatistas condenados por delitos de. El candidato liberal ha indicado que “el PSC llegó al poder por la puerta de atrás, que gobierna con los separatistas en más de 40 ayuntamientos y la Diputación de Barcelona”.