• El candidat liberal al Congrés per Girona, Héctor Amelló, indica que aquesta mesura permetrà a les empreses dependre menys del port de Barcelona i generar nous llocs de treball

Palamós, 4 de novembre de 2017.- El candidat de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputat per Girona, Héctor Amelló, ha anunciat aquest matí durant una visita a les oficines de Ports de la Generalitat que el seu partit aposta per instal·lar “un punt de control fitosanitari” al port de Palamós per a “donar entrada i sortida a mercaderies animals, fruites i aliments”. El candidat liberal ha assenyalat la “importància geoestratègica” d’aquesta infraestructura i com la instal·lació d’un punt de control fitosanitari permetria reforçar Girona i la Costa Brava en quan a circulació de mercaderies per mar en ser “un emplaçament estratègic per a les empreses de la província, que dependrien menys del port de Barcelona i generaria nous llocs de treball”.

El candidat liberal ha anunciat també que el regidor de Ciutadans a Palamós, Cristóbal Posadas, presentarà una moció “perquè en el proper ple es posicionin tots els partits” i sol·licitin a la Generalitat que iniciïn els tràmits amb l’Estat i les autoritats portuàries per a la instal·lació d’aquest punt de control fitosanitari. “Paral·lelament, des de la comissió de territori del Parlament de Catalunya també hem demanat la instal·lació d’aquest punt d’inspecció fitosanitària”, ha afegit Amelló.

D’altra banda, el representant liberal ha volgut transmetre el seu suport a la Guàrdia Civil de Palamós “que durant aquest cap de setmana han patit diversos escratxes per part dels radicals separatistes”. Precisament, Amelló ha manifestat que Ciutadans “dóna suport a les forces i cossos de seguretat de l’Estat” que estan patint “els atacs dels intolerants”.

 

 

Amelló (Cs): “Apostamos por un punto de control fitosanitario en el puerto de Palamós para dar entrada y salida a mercancías”

  • El candidato liberal al Congreso por Girona, Héctor Amelló, indica que esta medida permitirá a las empresas depender menos del puerto de Barcelona y generar nuevos puestos de trabajo

Palamós, 4 de noviembre de 2017.- El candidato de Ciudadanos (Cs) al Congreso de los Diputado por Girona, Héctor Amelló, ha anunciado esta mañana durante una visita a las oficinas de Ports de la Generalitat que su partido apuesta por instalar “un punto de control fitosanitario” en el puerto de Palamós para “dar entrada y salida a mercancías animales, frutas y alimentos”. El candidato liberal ha señalado la “importancia geoestratégica” de esta infraestructura y como la instalación de un punto de control fitosanitario permitiría reforzar Girona y la Costa Brava en cuanto a la circulación de mercancías por mar al ser “un emplazamiento estratégico para las empresas de la provincia, que dependerían menos del puerto de Barcelona y generaría nuevos puestos de trabajo”.

El candidato liberal ha anunciado también que el concejal de Ciudadanos en Palamós, Cristóbal Posadas, presentará una moción “para que en el próximo pleno se posicionen todos los partidos” y soliciten al a Generalitat que inicien los trámites con el Estado y las autoridades portuarias para la instalación de este punto de control fitosanitario. “Paralelamente, desde la comisión de territorio del Parlament de Cataluña también hemos pedido la instalación de este punto de inspección fitosanitaria”, ha añadido Amelló.

Por otro lado, el representante liberal ha querido transmitir su apoyo a la Guardia Civil de Palamós “que durante este fin de semana han sufrido diversos escraches por parte de los radicales separatistas”. Precisamente, Amelló ha manifestado que Ciudadanos “apoya a las fuerzas y cuerpos de seguridad del Estado” que están sufriendo “los ataques de los intolerantes”.