• El candidat liberal al Congrés per Girona, Héctor Amelló, assegura que el bloqueig de carreteres i les amenaces de boicot han minvat els ingressos dels empresaris de la Costa Brava

Roses, 3 de novembre de 2019.- El candidat de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, ha anunciat aquest matí durant una visita electoral al municipi de Roses que el seu partit porta un “paquet de mesures taronja” per a millorar la situació de comerciants, autònoms i empresaris, entre les quals destaquen la intenció “que els autònoms tinguin una pensió justa, que mai hagin d’avançar l’IVA per les factures no cobrades, que estiguin exempts de pagar la quota si els seus ingressos reals són inferiors al salari mínim i l’aplicació d’una tarifa plana durant els dos primers anys”.

Amelló ha volgut acostar-se a aquesta localitat empordanesa “per a parlar amb comerciants i empresaris que han vist com el bloqueig de les carreteres i les amenaces de boicot han minvat els seus ingressos i danyat la imatge i campanya turística d’aquest any”. De fet, ha assenyalat que aquesta situació ha agreujat la tendència dels últims anys “a causa de la inestabilitat política i el clima creat pels radicals separatistes les darreres setmanes”.

El candidat liberal ha recordat que Espanya disposa d’un gran nombre d’emprenedors i autònoms i per això també ha anunciat que Ciutadans apostarà per “una veritable llei de segona oportunitat perquè es puguin aixecar després d’un revés empresarial”.

 

 

Amelló (Cs): “Queremos que los autónomos tengan una pensión justa y no deban adelantar el IVA por las facturas no cobradas”

  • El candidato liberal al Congreso por Girona, Héctor Amelló, asegura que el bloqueo de carreteras y las amenazas de boicot han mermado los ingresos de los empresarios de la Costa Brava

Roses, 3 de noviembre de 2019.- El candidato de Ciudadanos (Cs) al Congreso de los Diputados por Girona, Héctor Amelló, ha anunciado esta mañana durante una visita electoral al municipio de Roses que su partido lleva un “paquete de medidas naranja” para mejorar la situación de comerciantes, autónomos y empresarios, entre las que destacan la intención “que los autónomos tengan una pensión justa, que nunca deban adelantar el IVA por las facturas no cobradas, que estén exentos de pagar la cuota si sus ingresos reales son inferiores al salario mínimo y la aplicación de una tarifa plana durante los dos primeros años”.

Amelló ha querido acercarse a esta localidad ampurdanesa “para hablar con comerciantes y empresarios que han visto como el bloqueo de las carreteras y las amenazas de boicot han mermado sus ingresos y dañado la imagen y campaña turística de este año”. De hecho, ha señalado que esta situación ha agravado la tendencia de los últimos años “a causa de la inestabilidad política y el clima creado por los radicales separatistas las últimas semanas”.

El candidato liberal ha recordado que España dispone de un gran número de emprendedores y autónomos y por eso también ha anunciado que Ciudadanos apostará por “una verdadera ley de segunda oportunidad para que se puedan levantar después de un revés empresarial”.