• El portaveu municipal, Cristóbal Posadas, qüestiona al govern “que vulgui guardar-se aquests diners” i li demana “major implicació” per a executar les obres

Palamós, dijous 24 d’octubre de 2019.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a Palamós, Cristóbal Posadas, ha criticat “la decisió unilateral” del govern municipal de no convocar els pressupostos participatius. “La tinent d’alcalde diu que és una decisió consensuada però això no és cert, nosaltres estàvem en la reunió i no vam acordar això”, ha remarcat.

Posadas ha indicat que el procés participatiu per a definir pressupostos es va crear precisament perquè els veïns poguessin definir prioritats “i no pot ser que ara el govern digui que vol guardar-se aquests diners”. És més, el regidor ha reclamat “major implicació” per part del govern “perquè hi ha obres adjudicades que encara estan per acabar o en vies d’execució”.

 

 

Cs Palamós pide al gobierno que rectifique su decisión unilateral de no convocar los presupuestos participativos

  • El portavoz municipal, Cristóbal Posadas, cuestiona al gobierno “que quiera guardarse este dinero” y le pide “mayor implicación” para ejecutar las obras

Palamós, jueves 24 de octubre de 2019.- El portavoz de Ciudadanos (Cs) en Palamós, Cristóbal Posadas, ha criticado “la decisión unilateral” del gobierno municipal de no convocar los presupuestos participativos. “La teniente de alcalde dice que es una decisión consensuada pero eso no es cierto, nosotros estábamos en la reunión y no acordamos eso”, ha remarcado.

Posadas ha indicado que el proceso participativo para definir presupuestos se creó precisamente para que los vecinos pudieran definir prioridades “y no puede ser que ahora el gobierno diga que quiere guardarse este dinero”. Es más, el concejal ha reclamado “mayor implicación” por parte del gobierno “porque hay obras adjudicadas que aún están por terminar o en vías de ejecución”.