• El portaveu de Cs, Daniel Pamplona, lamenta que s’hagi substituït la bandera espanyola per una bandera que reclama “lluitar sense treva i no rendir-se”

Girona, dimecres 16 d’octubre de 2019.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Girona, Daniel Pamplona, ha considerat que avui “s’han creuat totes les línies vermelles” amb la substitució de la bandera espanyola a la façana consistorial per una bandera negra que significa “lluitar sense treva”. Pamplona ha exigit “la immediata restitució” de totes les ensenyes oficials a la façana de l’Ajuntament i  ha recordat que “s’està infringint la llei de banderes”.  Per al regidor de Cs, aquesta acció és una provocació absolutament inacceptable.

Paral·lelament, el regidor liberal ha sol·licitat al govern de Marta Madrenas que investigui qui ha penjat aquesta insígnia i se’l sancioni. “No ens serveix que digui que es tracta d’una acció anònima perquè no podem tenir gent sense identificar passejant impunement per tot l’Ajuntament” ha reblat. A més, el regidor ha anunciat que demanarà “la revisió d’absolutament totes les càmeres” per identificar l’autor d’aquesta acció “i després es prendran les mesures legals oportunes”.

 

Pamplona (Cs): “En el Ayuntamiento de Girona se han cruzado todas las líneas rojas colocando una bandera negra”

  • El portavoz de Cs, Daniel Pamplona, lamenta que se haya sustituido la bandera española por una bandera que reclama “luchar sin tregua y no rendirse”

Girona, miércoles 16 de octubre de 2019.- El portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Girona, Daniel Pamplona, ha considerado que hoy “se han cruzado todas las líneas rojas” con la sustitución de la bandera española en la fachada consistorial por una bandera negra que significa “luchar sin tregua” . Pamplona ha exigido “la inmediata restitución” de todas las enseñas oficiales en la fachada del Ayuntamiento y ha recordado que “se está infringiendo la ley de banderas”. Para el concejal de Cs, esta acción es una provocación absolutamente inaceptable.

Paralelamente, el edil liberal ha solicitado al gobierno de Marta Madrenas que investigue quién ha colgado esta insignia y se le sancione. “No nos sirve que diga que se trata de una acción anónima porque no podemos tener gente sin identificar paseando impunemente por todo el Ayuntamiento” ha remachado. Además, el concejal ha anunciado que pedirá “la revisión de absolutamente todas las cámaras” para identificar al autor de esta acción “y después se tomarán las medidas legales oportunas”