Girona, dimecres 16 d’octubre de 2019.- Ciutadans (Cs) vol mostrar el seu absolut rebuig i condemna davant dels aldarulls protagonitzats per separatistes radicals en protesta per la sentència del ‘procés’

Així mateix, Ciutadans vol mostrar el seu suport a les forces i cossos de seguretat de l’Estat que treballen per mantenir l’ordre i defensar els drets i llibertats de tots els ciutadans.

Finalment, Cs vol constatar que des de la formació se seguiran defensant els valors democràtics de la igualtat, llibertat i la unió dels espanyols.

 

 

Comunicado de Ciudadanos sobre los altercados ocurridos anoche en Girona en protesta por la sentencia del ‘procés’

Girona, miércoles 16 de octubre de 2019.- Ciudadanos (Cs) quiere mostrar su absoluto rechazo y condena ante los altercados protagonizados por separatistas radicales en protesta por la sentencia del ‘procés’.

Asimismo, Ciudadanos quiere mostrar su apoyo a las fuerzas y cuerpos de seguridad del estado que trabajan para mantener el orden y defender los derechos y libertades de todos los ciudadanos.

Finalmente, desde Cs se quiere constatar que desde la formación se seguirán defendiendo los valores democráticos de la igualdad, libertad y la unión de los españoles.