• El candidat de Cs al Congrés per Girona, Héctor Amelló, valora la citació judicial a l’alcalde de Sarrià de Ter per la propaganda separatista que va deixar en els edificis municipals en període electoral

Sarrià de Ter, dimarts 15 d’octubre de 2019.- El candidat de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, ha valorat la citació judicial a l’alcalde de Sarrià de Ter per haver mantingut propaganda separatista penjada al balcó de l’Ajuntament i altres edificis públics com la guarderia municipal. “El que fa l’ajuntament de Sarrià i tants d’altres és pervertir el sistema democràtic i no garantir unes eleccions lliures, que és un principi fonamental”, ha indicat el candidat.

Amelló ha recriminat als partits separatistes “la seva pretensió d’adulterar les eleccions amb la col·locació de missatges i símbols partidistes” en els edificis públics. “Ho vam denunciar en els comicis del 28 d’abril i ho estem fent ara amb els del 10 de novembre”, ha remarcat. El candidat liberal ha afegit que Ciutadans “vetllarà pel compliment de la legalitat denunciat tots els intents d’adulterar les eleccions i la democràcia per part dels partits separatistes i l’intent de posar les institucions al servei de la seva ideologia”.

Finalment, Amelló ha volgut remarcar “la gravetat que suposa la col·locació de simbologia separatista a la guarderia municipal de Sarrià”, un fet que es va denunciar en les anteriors eleccions i s’ha tornat a denunciar en els actuals comicis. “L’espai en el qual s’educa als nostres fills més petits no hauria de ser objecte de propaganda ideològica, és un fet intolerable i injustificable”, ha lamentat. Per això també ha demanat al PSOE que “deixi de mirar cap a un altre costat i actuï per a garantir la llibertat a Catalunya i evitar l’ús partidista de les institucions”.

 

 

Amelló (Cs): “Lo que hace el ayuntamiento de Sarrià y tantos otros es pervertir el sistema democrático y no garantizar unas elecciones libres”

  • El candidato de Cs al Congreso por Girona, Héctor Amelló, valora la citación judicial al alcalde de Sarrià de Ter por la propaganda separatista que dejó en los edificios municipales en período electoral

Sarrià de Ter, martes 15 de octubre de 2019.- El candidato de Ciudadanos (Cs) al Congreso de los Diputados por Girona, Héctor Amelló, ha valorado la citación judicial al alcalde de Sarrià de Ter por haber mantenido propaganda separatista colgada en el balcón del Ayuntamiento y otros edificios públicos como la guardería municipal. “Lo que hace el ayuntamiento de Sarrià y tantos otros es pervertir el sistema democrático y no garantizar unas elecciones libres, que es un principio fundamental”, ha indicado el candidato.

Amelló ha recriminado a los partidos separatistas “su pretensión de adulterar las elecciones con la colocación de mensajes y símbolos partidistas” en los edificios públicos”. “Lo denunciamos en los comicios del 28 de abril y lo estamos haciendo ahora con los del 10 de noviembre”, ha remarcado. El candidato liberal ha añadido que Ciudadanos “velará por el cumplimiento de la legalidad denunciado todos los intentos de adulterar las elecciones y la democracia por parte de los partidos separatistas y el intento de poner las instituciones al servicio de su ideología”.

Finalmente, Amelló ha querido remarcar “la gravedad que supone la colocación de simbología separatista en la guardería municipal de Sarrià”, un hecho que se denunció en las anteriores elecciones y se ha vuelto a denunciar en los actuales comicios. “El espacio en el que se educan a nuestros hijos más pequeños no tendría que ser objeto de propaganda ideológica, es un hecho intolerable e injustificable”, ha lamentado. Por eso también ha pedido al PSOE que “deje de mirar para otro lado y actúe para garantizar la libertad en Catalunya y evitar el uso partidista de las instituciones”.