• La portaveu de la formació, Mari Pau García, recorda que la Junta Electoral va obligar a retirar-la i que no fer-ho incompleix la llei electoral

Sarrià de Ter, dimecres 9 d’octubre de 2019.- La portaveu de Ciutadans (Cs) a Sarrià de Ter, Mari Pau García, ha anunciat que durà a la fiscalia la propaganda separatista que el govern municipal ha evitat retirar de l’escola bressol municipal. “Ens trobem que el menjador està presidit per un llaç groc de grans dimensions i això no només incompleix la llei electoral per ser una simbologia partidista en edificis públics sinó que, a més, és un clar exemple d’adoctrinament a menors”, ha indicat.

La portaveu del grup liberal a l’ajuntament de Sarrià de Ter recorda que el seu partit es l’únic que treballa per garantir la igualtat de tots els veïns del municipi davant la vulneració dels seus drets i seguirà lluitant per tal d’aconseguir la neutralitat de les institucions publiques i els espais comuns.

 

 

Cs Sarrià de Ter llevará a la fiscalía la propaganda separatista que el Ayuntamiento ha evitado retirar de la guardería

  • La portavoz de la formación, Mari Pau García, recuerda que la Junta Electoral obligó a retirarla y que no hacerlo incumple la ley electoral

Sarrià de Ter, miércoles 9 de octubre de 2019.- La portavoz de Ciudadanos (Cs) en Sarrià de Ter, Mari Pau García, ha anunciado que llevará a la fiscalía la propaganda separatista que el gobierno municipal ha evitado retirar de la guardería municipal. “Nos encontramos que el comedor está presidido por un lazo amarillo de grandes dimensiones y esto no solo incumple la ley electoral por ser una simbología partidista en edificios públicos sino que, además, es un claro ejemplo de adoctrinamiento a menores”, ha indicado.

La portavoz del grupo liberal en el ayuntamiento de Sarrià de Ter recuerda que su partido es el único que trabaja para garantizar la igualdad de todos los vecinos del municipio ante la vulneración de sus derechos y seguirá luchando para conseguir la neutralidad de las instituciones públicas y los espacios comunes.