• El diputat autonòmic, Héctor Amelló, anuncia que la xifra anirà en augment perquè “presentarem tots els que facin falta per assegurar la neutralitat institucional”

Girona, divendres 4 d’octubre de 2019.- El diputat autonòmic i responsable d’Acció Institucional de Ciutadans a la província de Girona, Héctor Amelló, ha informat que des de la seva formació ja s’han presentat 22 recursos  davant les diferents Juntes Electorals de Zona perquè “es retirin totes les pancartes i símbols partidistes que trenquen amb la neutralitat de les institucions i contravenen la resolució de la Junta Electoral Central de 2 d’octubre en la que es confirma l’obligació de mantenir la neutralitat dels espais públics en període electoral”. Amelló ha lamentat que nombroses institucions s’utilitzin “com a tauló de propaganda política al servei exclusiu del separatisme”.

El diputat liberal, ha anunciat que el nombre de recursos augmentarà “perquè presentarem tots els que facin falta per assegurar la neutralitat política en període electoral. “Estem veient propaganda separatista fins i tot en guarderies municipals”, ha indicat el parlamentari abans d’afegir que “volem unes eleccions lliures i no veure com els partits separatistes novament volen adulterar la democràcia utilitzant les institucions per enviar missatges partidistes”.

De moment, s’ha presentat recurs contra els ajuntaments de Figueres, Amer, Bescanó, Sarrià de Ter, Sant Julià de Ramis, Anglès, Blanes, La Cellera de Ter, Brunyola, Santa Coloma de Farners, Riudarenes, Vidreres, Torroella de Montgrí, Olot, Castelló d’Empúries, Santa Cristina d’Aro, Salt, Palamós, el Centre Cívic La Cooperativa de Sarrià de Ter, la guarderia municipal de Sarrià de Ter, el pavelló municipal de Sarrià de Ter i la Biblioteca de Riudarenes.

 

 

Ciudadanos presenta 22 recursos ante las Juntas Electorales para pedir la retirada de pancartas y símbolos que rompan con la neutralidad de las instituciones

  • El diputado autonómico, Héctor Amelló, anuncia que la cifra irá en aumento porque “presentaremos todos los que hagan falta para asegurar la neutralidad institucional”

Girona, viernes 4 de octubre de 2019.- El diputado autonómico y responsable de Acción Institucional de Ciudadanos en la provincia de Girona, Héctor Amelló, ha informado que desde su formación ya se han presentado 22 recursos ante las diferentes Juntas Electorales de Zona para que “se retiren todas las pancartas y símbolos partidistas que rompen con la neutralidad de las instituciones y contravienen la resolución de la Junta Electoral Central de 2 de octubre en la que se confirma la obligación de mantener la neutralidad de los espacios públicos en periodo electoral”. Amelló ha lamentado que numerosas instituciones se utilicen “como tablón de propaganda política al servicio exclusivo del separatismo”.

El diputado liberal, ha anunciado que el número de recursos aumentará “porque presentaremos todos los que hagan falta para asegurar la neutralidad política en periodo electoral. “Estamos viendo propaganda separatista incluso en guarderías municipales”, ha indicado el parlamentario antes de añadir que “queremos unas elecciones libres y no ver como los partidos separatistas nuevamente quieren adulterar la democracia utilizando las instituciones para enviar mensajes partidistas”.

De momento, se ha presentado recurso contra los ayuntamientos de Figueres, Amer, Bescanó, Sarrià de Ter, Sant Julià de Ramis, Anglès, Blanes, La Cellera de Ter, Brunyola, Santa Coloma de Farners, Riudarenes, Vidreres, Torroella de Montgrí, Olot, Castelló d’Empúries, Santa Cristina d’Aro, Salt, Palamós, el Centro Cívico La Cooperativa de Sarrià de Ter, la guardería municipal de Sarrià de Ter, el pabellón municipal de Sarrià de Ter y la Biblioteca de Riudarenes.