• La portaveu de la formació, Rebeca López, ja va anunciar durant la campanya electoral que aquest seria “un dels principals cavalls de batalla” del partit

Vilafant, divendres 13 de setembre de 2019.- La portaveu de Ciutadans (Cs) a Vilafant, Rebeca López, ha anunciat que presentarà una moció per a ser debatuda en el proper ple en la que sol·licitarà a l’Ajuntament que iniciï els tràmits pertinents per aconseguir que el municipi disposi d’una biblioteca. “Som el darrer poble de Catalunya de més de 5.000 habitants que no disposa de biblioteca, no s’ha mogut un dit i en canvi llocs com Dosrius, que estaven com nosaltres, ja tenen la subvenció”, ha lamentat la regidora.

Precisament, la portaveu taronja ja va advertir durant la campanya electoral que aconseguir la biblioteca abans de 2023 seria “un dels principals cavalls de batalla” del partit perquè es tracta d’un equipament bàsic que hauria de situar-se a prop de l’institut, “per ser la localització que més facilitarà als joves disposar d’un punt d’estudi, trobada i formació”.

La regidora liberal ha tornat a indicar que la biblioteca hauria de ser “el model estàndard del mapa de lectura pública” i això passa per disposar d’un espai de, com a mínim, 787 m2, un fons de 13.808 llibres, un horari d’obertura de 30 hores setmanals, un bibliotecari i tres tècnics auxiliars.

 

 

Ciudadanos Vilafant da el primer paso para conseguir una biblioteca pública en el municipio

  • La portavoz de la formación, Rebeca López, ya anunció durante la campaña electoral que este sería “uno de los principales caballos de batalla” del partido

Vilafant, viernes 13 de septiembre de 2019.- La portavoz de Ciudadanos (Cs) en Vilafant, Rebeca López, ha anunciado que presentará una moción para ser debatida en el próximo pleno en la que solicitará al Ayuntamiento que inicie los trámites pertinentes para conseguir que el municipio disponga de una biblioteca. “Somos el último pueblo de Cataluña de más de 5.000 habitantes que no dispone de biblioteca, no se ha movido un dedo y en cambio lugares como Dosrius, que estaban como nosotros, ya tienen la subvención”, ha lamentado la concejal.

Precisamente, la portavoz naranja ya advirtió durante la campaña electoral que conseguir la biblioteca antes de 2023 sería “uno de los principales caballos de batalla” del partido porque se trata de una equipamiento básico que debería situarse cerca del instituto, “por ser la localización que más facilitará a los jóvenes disponer de un punto de estudio, encuentro y formación”.

La concejal liberal ha vuelto a indicar que la biblioteca tendría que ser “el modelo estándar del mapa de lectura pública” y esto pasa por disponer de un espacio de, como mínimo, 787 m2, un fondo de 13.808 libros, un horario de apertura de 30 horas semanales, un bibliotecario y tres técnicos auxiliares.