• El portaveu municipal, Cristhian Ortiz, ha recriminat a l’Ajuntament que permeti que “els béns de domini públic siguin monopolitzats pel separatisme”

Blanes, dijous 12 de setembre de 2019.- “Sol·licitem de manera immediata la retirada de l’estelada a sa Palomera per ser una bandera no constitucional que no representa a tots els catalans”. Amb aquesta contundència s’ha expressat el portaveu de Ciutadans (Cs) a Blanes, Cristhian Ortiz, en entrar una instància per a demanar la reposició de la senyera a la roca de sa Palomera i evitar que continuï onejant “una bandera que només representa a moviments nacionalistes i independentistes i és excloent”.

Ortiz ha lamentat que el díptic informatiu dels actes oficials de l’Ajuntament de Blanes per a la Diada de Catalunya incorporés com a activitat la substitució de la senyera per l’estelada a sa Palomera. “Ni és una bandera oficial ni està reconeguda a l’Estatut com a bandera pròpia, és només un símbol de propaganda separatista”, ha indicat el regidor.

El portaveu liberal ha recriminat a l’Ajuntament que permeti la cessió d’espais públics “per a finalitats privades, partidistes i excloents, que no representen al conjunt de la ciutadania i busquen difondre una ideologia que no és comuna a tota la població”. Per a Ortiz és evident que els ciutadans de Blanes han de tenir els mateixos drets i obligacions i “els béns de domini públic com sa Palomera no poden ser monopolitzats pel separatisme”.

 

 

Ciudadanos Blanes exige la retirada inmediata de la estelada en sa Palomera y la reposición de la senyera

  • El portavoz municipal, Cristhian Ortiz, ha recriminado al Ayuntamiento que permita que “los bienes de dominio público sean monopolizados por el separatismo”

Girona, jueves 12 de septiembre de 2019.- “Solicitamos de manera inmediata la retirada de la estelada en sa Palomera por ser una bandera no constitucional que no representa a todos los catalanes”. Con esta contundencia se ha expresado el portavoz de Ciudadanos (Cs) en Blanes, Cristhian Ortiz, al entrar una instancia para pedir la reposición de la senyera en la roca de sa Palomera y evitar que siga ondeando “una bandera que solo representa a movimientos nacionalistas e independentistas y es excluyente”.

Ortiz ha lamentado que el díptico informativo de los actos oficiales del Ayuntamiento de Blanes para la Diada de Catalunya incorporara como actividad la sustitución de la senyera por la estelada en sa Palomera. “Ni es una bandera oficial ni está reconocida en el Estatut como bandera propia, es solo un símbolo de propaganda separatista”, ha indicado el concejal.

El portavoz liberal ha recriminado al Ayuntamiento que permita la cesión de espacios públicos “para fines privados, partidistas y excluyentes, que no representan al conjunto de la ciudadanía y buscan difundir una ideología que no es común a toda la población”. Para Ortiz está claro que los ciudadanos de Blanes deben tener los mismos derechos y obligaciones y “los bienes de dominio público como sa Palomera no pueden ser monopolizados por el separatismo”.