• La portaveu municipal, Mari Pau García, considera que“és evident que es tracta d’una mesura compensatòriapels mals resultats obtinguts”

Sarrià de Ter, dilluns 9 de setembre de 2019.- La portaveu de Ciutadans (Cs) a Sarrià de Ter, Mari Pau García, ha criticat la recent incorporació d’un assessor d’alcaldia perquè “és una figura innecessària i és evident que es tracta d’una mesura compensatòria pels mals resultats obtinguts d’ERC”. García considera que aquesta figura “curiosament s’ha creat per col·locar el número 7 de la llista d’ERC que no ha sortit escollit”. Els republicans han passat de 9 regidors el 2015 a 6 el 2019.

La portaveu taronja ha qüestionat la contractació d’aquest càrrec de confiança perquè “només és una maniobra per assegurar un sou públic a un militant que no ha sortit escollit regidor”. En aquest sentit, també ha retret al PSC “que participi d’aquesta martingala” perquè “la seva abstenció és el que ho va fer possible”. I és que dels cinc partits amb representació municipal a Sarrià de Ter només ERC va votar a favor de crear aquesta figura “feta a mida per al seu militant” i els socialistes, “que podien haver votat en contra per frustrar aquesta maniobra, es van abstenir per facilitar-li les coses a ERC”.

Per a García, l’actitud del PSC “justificant aquestes martingales demostra que és la crossa del separatisme”. Al seu entendre, li ha regalat un sou públic a una persona que no va ser escollida regidor pels veïns de Sarrià “però que rebrà la remuneració dels impostos dels veïns de Sarrià”.

 

 

Ciudadanos Sarrià denuncia que el alcalde coloca de asesor al número 7 de la lista de ERC para compensar que no saliera escogido concejal

  • La portavoz municipal, Mari Pau García, considera que “es evidente que se trata de una medida compensatoriapor los malos resultados obtenidos”

Sarrià de Ter, lunes 9 de septiembre de 2019.- La portavoz de Ciudadanos (Cs) en Sarrià de Ter, Mari Pau García, ha criticado la reciente incorporación de un asesor de alcaldía porque “es una figura innecesaria y es evidente que se trata de una medida compensatoria por los malos resultados obtenidos de ERC”. García considera que esta figura “curiosamente se ha creado para colocar al número 7 de la lista de ERC que no ha salido escogido”. Los republicanos han pasado de 9 concejales en 2015 a 6 en 2019.

La portavoz naranja ha cuestionado la contratación de este cargo de confianza porque “solo es una maniobra para asegurar un sueldo público a un militante que no ha salido escogido concejal”. En este sentido, también ha reprochado al PSC “que participe de esta martingala” porque “su abstención es la que lo hizo posible”. Y es que de los cinco partidos con representación municipal en Sarrià de Ter solo ERC votó a favor de crear esta figura “hecha a medida para su militante” y los socialistas, “que podían haber votado en contra para frustrar esta maniobra, se abstuvieron para facilitarle las cosas a ERC”.

Para García, la actitud del PSC “justificando estas martingalas demuestra que es la muleta del separatismo”. A su modo de ver, le ha regalado un sueldo público a una persona que no fue escogida concejal por los vecinos de Sarriá “pero que recibirá la remuneración de los impuestos de los vecinos de Sarriá”.