• El diputat liberal, Jean Castel*, ha reivindicat la necessitat d’actuar d’immediat perquè la situació d’inseguretat en aquesta zona quedi eradicada

Parlament de Catalunya, dimecres 17 de juliol de 2019.- El diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya per la circumscripció de Girona, Jean Castel, ha celebrat que la Comissió d’Interior hagi aprovat aquesta tarda, per unanimitat, la proposta de resolució presentada per Ciutadans sol·licitant un augment dels dispositius de seguretat entorn de l’estació de Renfe de Girona i els barris contigus de Sant Narcís i Santa Eugènia. La decisió suposa incrementar de forma urgent i fixa un dispositiu que doni suport a la tasca dels vigilants jurats de l’estació i els seus voltants on s’ha detectat un major nombre d’activitats delictives, dispositiu que s’haurà de mantenir fins que s’eradiqui la situació.

“Tenim barris com Santa Eugènia o Sant Narcís on a diari veiem l’increment de la inseguretat amb baralles, furts i delictes de forma continuada contra ciutadans i comerços” ha exposat el diputat liberal, qui ha reivindicat la necessitat d’actuar d’immediat i donar suport als vigilants jurats de l’estació perquè aquesta situació d’inseguretat “o l’eradiquem o qualsevol dia d’aquests ens podem aixecar amb un titular que ningú vol sentir”.

D’altra banda, la Comissió d’Interior també ha aprovat per unanimitat la proposta de resolució presentada per Ciutadans per realitzar un estudi que permeti impulsar un canvi de model en l’Àrea de la Brigada Mòbil (BRIMO) dels Mossos d’Esquadra en tres o més regions policials per tal que estiguin a menys d’una hora de qualsevol punt de Catalunya.

 

 

El Parlament aprueba una propuesta de resolución de Ciudadanos para aumentar la seguridad en torno a la estación de Girona y los barrios de Sant Narcís y Santa Eugènia

  • El diputado liberal, Jean Castel*, ha reivindicado la necesidad de actuar de inmediato para que la situación de inseguridad en esta zona quede erradicada

Parlament de Catalunya, miércoles 17 de julio de 2019.- El diputado de Ciudadanos (Cs) en el Parlament de Catalunya por la circunscripción de Girona, Jean Castel, ha celebrado que la Comisión de Interior haya aprobado esta tarde, por unanimidad, la propuesta de resolución presentada por Ciudadanos solicitando un aumento de los dispositivos de seguridad en torno a la estación de Renfe de Girona y los barrios contiguos de Sant Narcís y Santa Eugènia. La decisión supone incrementar de forma urgente y fija un dispositivo que apoye la tarea de los vigilantes jurados de la estación y sus alrededores donde se ha detectado un mayor número de actividades delictivas, dispositivo que se tendrá que mantener hasta que se erradique la situación.

“Tenemos barrios como Santa Eugènia o Sant Narcís donde a diario vemos el incremento de la inseguridad con peleas, hurtos y delitos de forma continuada contra ciudadanos y comercios” ha expuesto el diputado liberal, quien ha reivindicado la necesidad de actuar de inmediato y apoyar a los vigilantes jurados de la estación porque esta situación de inseguridad “o lo erradicamos o cualquier día de estos nos podemos levantar con un titular que nadie quiere escuchar”.

Por otro lado, la Comisión de Interior también ha aprobado por unanimidad la propuesta de resolución presentada por Ciudadanos para realizar un estudio que permita impulsar un cambio de modelo en el área de la Brigada Móvil (BRIMO) de los Mossos d’Esquadra en tres o más regiones policiales para que estén a menos de una hora de cualquier punto de Cataluña.