• El portaveu liberal, Cristhian Ortiz, critica que ERC i Comuns acordin excloure Cs de pactes de ciutat però li demanin ajuda per apujar-se el sou

Girona, dimecres 17 de juliol de 2019.- El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Blanes ha anunciat la seva intenció de tornar a votar demà en contra del cartipàs proposat per ERC i Comuns. El portaveu de la formació liberal, Cristhian Ortiz, ha justificat la seva posició argumentant que “l’única prioritat i intenció del govern d’ERC i Comuns passa per ampliar els seus xiringuitos amb disponibilitats totals i això no ho consentirem”. A més, Ortiz ha recordat que totes dues formacions van signar un acord de govern en el qual van especificar l’exclusió de Ciutadans de qualsevol debat públic “i ara que no poden aprovar els seus sous ens vénen a buscar de forma insistent perquè els permetem cobrar més”.

El regidor taronja ha indicat que Ciutadans sempre estarà disponible per a treballar en la solució dels problemes dels veïns de Blanes “però no donarem suport als xiringuitos dels partits separatistes el principal interès dels quals és apujar-se el sou, excloure’ns de qualsevol debat i penjar pancartes separatistes a la façana consistorial”.

Ortiz ha subratllat que si bé en l’anterior ple ERC i Comuns no van poder aprovar la seva pujada de sou “tard o d’hora aconseguiran les cadires i càrrecs que desitgen gràcies al suport del PSC, que ja hem vist com acaba sent la crossa del separatisme a Lloret, Figueres o Platja d’Aro”.

 

 

Ciudadanos Blanes votará en contra del cartapacio propuesto por ERC y Comunes para evitar que se amplíen los ‘chiringuitos’

  • El portavoz liberal, Cristhian Ortiz, critica que ERC y Comunes acuerden excluir a Cs de pactos de ciudad pero le pidan ayuda para subirse el sueldo

Girona, miércoles 17 de julio de 2019.- El grupo municipal de Ciudadanos (Cs) en Blanes ha anunciado su intención de volver a votar mañana en contra del cartapacio propuesto por ERC y Comunes. El portavoz de la formación liberal, Cristhian Ortiz, ha justificado su posición argumentando que “la única prioridad e intención del gobierno de ERC y Comunes pasa por ampliar sus chiringuitos con disponibilidades totales y eso no lo vamos a consentir”. Además, Ortiz ha recordado que ambas formaciones firmaron un acuerdo de gobierno en el que especificaron la exclusión de Ciudadanos de cualquier debate público “y ahora que no pueden aprobar sus sueldos nos vienen a buscar de forma insistente para que les permitamos cobrar más”.

El concejal naranja ha indicado que Ciudadanos siempre estará disponible para trabajar en la solución de los problemas de los vecinos de Blanes “pero no apoyaremos los chiringuitos de los partidos separatistas cuyo principal interés es subirse el sueldo, excluirnos de cualquier debate y colgar pancartas separatistas en la fachada consistorial”.

Ortiz ha subrayado que si bien en el anterior pleno ERC y Comunes no pudieron aprobar su subida de sueldo “tarde o temprano conseguirán las sillas y cargos que desean gracias al apoyo del PSC, que ya hemos visto como acaba siendo la muleta del separatismo en Lloret, Figueres o Platja d’Aro”.